Familieretsadvokaterne


(Der findes ingen tilgængelige bedømmelser )

Kontaktoplysninger

Telefonnummer
33367044
Email-adresse
familieretsadvokaterne@protonmail.com

Søgeord

Forældreansvarssager Familieret Tvangsfjernelse

Firmabeskrivelse

Elise Quaada og Cristina Poblador er advokater med speciale indenfor familieret med særligt fokus på sager, der indbefatter tvangsfjernelse af børn. Tvangsfjernelsessager tager sit afsæt hos enten kommunen eller Ankestyrelsen, og lige meget hvilken institution, der opstarter sagen har børn over 12 år og deres forældre ret til gratis advokatbistand i forbindelse med tvangsfjernelsessager.

Quaada og Poblador er begge erfarne advokater med speciale i tvangsfjernelsessager, der kan hjælpe dig som forældre med rådgivning og bistand i din sag. Begge har stor indsigt i kommunens sagsbehandling og kan dermed træde til og undersøge, hvorvidt der er begået fejl i din sag og sikre dine rettigheder.

Står du overfor en anbringelse af dit barn uden for dit hjem, er du altid meget velkommen til at kontakte tvangsfjernelsesadvokaterne Quaada og Poblador. Med mange års erfaring og viden indenfor deres speciale, står de gerne til rådighed med advokatbistand i din sag.

Du kan tage kontakt til dem telefonisk på 33 36 70 44 eller skrive til dem på mail familie@homannlaw.dk, så kan I få en snak om, hvordan de bedst kan hjælpe jer.

Bedøm Familieretsadvokaterne

* Obligatoriske felter
Letzte Aktualisierung: 01.01.1970 01:00
Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information