love-lingeri.dk


(Der findes ingen tilgængelige bedømmelser )

Kontaktoplysninger

Telefonnummer
71991815
Email-adresse
lovelingeri@tutanota.com
Websted

Søgeord

Sexet Hofteholder Wetlook Kjole Wetlook Bondage Udstyr Frækt Lingeri Til Kæresten Påspændingsdildo Wetlook Leggings

Firmabeskrivelse

Love Lingeri er en online shop, hvor du kan finde smukt lingeri og et stort udvalg af sexlegetøj. Hos Love Lingeri kan du altid finde en bred palette af kvalitetsprodukter udformet til at give ham og hende nydelse. Fx kan du se et flot udvalg af forskellige wetlook kjoler, der viser de bedste sider af den kvindelige figur frem. Som mand har du mulighed for at finde frækt lingeri til kæresten blandt deres store udvalg af undertøj, der blandt andet tæller hofteholdere, bodystocking og natkjoler. Det er muligt at finde flot lingeri til enhver kvinde med enhver smag.

Også udvalget inden for sexlegetøj er bredt og her har I rig mulighed for at hente ny inspiration til jeres sexliv. Blandt deres udvalg kan I blandt andet finde bondageudstyr, påspændingsdildoer og vibratorer. Alt hvad hjertet kan begære, kan I finde hos Love Lingeri.

Hos Love Lingeri har de altid fokus på at sælge kvalitetsprodukter og sikre høj kundetilfredshed. Du får altid gratis levering ved køb over 500 kroner - og altid meget diskret.

Kig forbi deres webshop på www.love-lingeri.dk, og gå på opdagelse i deres flotte udvalg af lingeri og sexlegetøj.

Du er meget velkommen til at kontakte dem, hvis du har spørgsmål til deres produkter. Du kan ringe til dem på telefon 29 43 11 51 eller sende en mail til contact@love-lingeri.dk.

Love Lingeri
Raklev høje 66
4400 Kalundborg
29 43 11 51

Bedøm love-lingeri.dk

* Obligatoriske felter
Letzte Aktualisierung: 01.01.1970 01:00
Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information