Nrgi Netservice A/S


(Der findes ingen tilgængelige bedømmelser )

Kontaktoplysninger

Telefonnummer
64 64 95 00
Faxnummer
79 29 29 99
Email-adresse
nrgi@nrgi.dk

Søgeord

Anden Teknisk Rådgivning Distribution Af Elektricitet El El- Gas- Og Fjernvarmeforsyning Elselskaber Energi Energiforsyning Fastnetbaseret Telekommunikation Handel Med Elektricitet Holdingselskaber Hovedkontorer Information Og Kommunikation Klima Liberale Videnskabelige Og Tekniske Tjenesteydelser Nrgi Nrgi.dk Produktion Str?m Teknisk Rådgivning Telekommunikation Vedvarende Energi

Firmabeskrivelse

Med mere end 1.200 ansatte og godt 210.000 kunder er NRGi et af Danmarks største energiselskaber. Det er vi meget stolte af, men vi vil mere end det.

Det er vores vision at være kundernes foretrukne energipartner, og vi vil gå forrest i kampen for at sikre energibesparelser og CO2-reduktioner.

I NRGi leverer vi el. Og det gør vi godt. Vores forsyningssikkerhed – altså din sikkerhed for, at du har strøm i kontakten – er helt i top. Men vi kan meget mere end det.

Vi rådgiver virksomheder og private om el og energibesparelser, vi leverer online alarmsystemer, byrumsinventar, rådgivning om grønne transportvaner og udvikler software til styring af energi.

Vi leverer også biomassebaseret (CO2-neutral) lokalvarme til en række mindre bysamfund, og så har vi naturligvis stor fokus på vedvarende energi med vores Klima El-produkter samt varmepumper og solceller.

Bedøm Nrgi Netservice A/S

* Obligatoriske felter
Letzte Aktualisierung: 01.01.1970 01:00
Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information