Prima Beer ApS


(Der findes ingen tilgængelige bedømmelser )

Kontaktoplysninger

Telefonnummer
25 54 11 53
Email-adresse
denreellebilhandel@ofir.dk

Søgeord

Bryggeri Prima Beer Primator Engelsk Pale Ale Forskellige Specialøl Gamle Dyder Hvedeøl Klassiske Håndværkstraditioner Lækre Special Øl Præmieøl Romsmagning Smagfulde Humler Specialøl Stout Tjekkisk Bryggeri Tjekkisk Bryggeri Primator Tjekkisk Pilsner Tjekkiske Øl Whiskysmagning Ølsmagninger Til Private

Firmabeskrivelse

Køb danske og udenlandske specialøl fra dele af verden, Primabeer.dk handler kun med Primator, da man ikke kan diskutere smag. Men de fleste er enige om, at tjekkerne har forstand på at lave øl. Og det tjekkiske bryggeri Primator er et af de bedste. For at sikre danskerne nem adgang til de allerbedste tjekkiske øl.

Primator brygger øl, som passer til alt – og til alle. De er kendt for deres gode smagfulde humler og ikke mindst fordi de laver mange forskellige specialøl. Bryggeriet har mere end ti forskellige typer af øl og er mere eksperimenterende end de fleste af deres landsmænd. De har alt fra den klassiske tjekkiske pilsner, over stout og hvedeøl til traditionel engelsk pale ale.

Primator er et lille bryggeri, der går meget op klassiske håndværkstraditioner og gode gamle dyder. Det betyder også, at de hvert år vinder præmier for deres øl.

Vi tilbyder også ølsmagninger.

Bedøm Prima Beer ApS

* Obligatoriske felter
Letzte Aktualisierung: 22.05.2017 21:55
Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information