Restyled by Tina Edgar


(Der findes ingen tilgængelige bedømmelser )

Kontaktoplysninger

Telefonnummer
26361291
Faxnummer
Restyled by Tina Edgar
Email-adresse
restyled123@yahoo.com

Søgeord

Indretningsarkitekt Århus Boligindretning Århus Indretningsarkitekt Privat Hjælp Til Indretning Århus

Firmabeskrivelse

Restyled er skabt af indretningsarkitekt Tina Edgar, der har ydet professionel indretningshjælp for private og erhvervskunder, der imødekommer både funktionalitet og æstetik. Tina Edgar har altid arbejdet ud fra den overbevisning, at det ikke behøver at være kosteligt at bo moderne og stilfuldt. Og det viser sig netop i Tina Edgars indretningsstil. Restyled forbinder moderne indretning med ældre møbler for at skabe en personlig stil, der viser, hvem der bor i hjemmet.

For erhverv kan hun hjælpe med alt fra styling og indretning af kontormiljøer og showrooms, mens hun for private kan hjælpe med alt fra nye farver til væggen til en komplet fornyelse af alle rum.

Vil du gerne have hjælp til din boligindretning, kan du altid få hjælp af Restyled by Tina Edgar. Restyled er placeret i Århus men hjælper gerne kunder fra hele Jylland, der har brug for inspiration til deres indretning.

Vil du gerne have rådgivning i forbindelse med dit næste indretningsprojekt, er du velkommen til at kontakte Restyled på telefon 26 36 12 91 eller via mail til info@tinaedgar.dk. Du kan også finde inspiration til din indretning ved at besøge hjemmesiden på www.restyled.dk.

Restyled by Tina Edgar
Silkeborgvej 257A
8230 Åbyhøj
26 36 12 91

Bedøm Restyled by Tina Edgar

* Obligatoriske felter
Letzte Aktualisierung: 01.01.1970 01:00
Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information