Tandlægerne Banegårdspladsen 10 v. Tina Skovlund Nielsen


(Der findes ingen tilgængelige bedømmelser )

Kontaktoplysninger

Telefonnummer
86135655
Mobilnummer
86135655
Faxnummer
86135655
Email-adresse
smildubare@yahoo.com

Søgeord

Tandklinik Århus Paradentosebehandling Århus Tandrensning Århus

Firmabeskrivelse

Der er et væld af tandlæger i Århus-området, men for din egen skyld bør du undersøge udbuddet ordentligt, før du vælger endeligt. Jævnlige tandeftersyn er nemlig alfa og omega, hvis du ønsker opretholde et sundt og pænt tandsæt, og et godt samarbejde med din tandlæge forudsætter, at du stoler på din tandlæge og føler dig i trygge hænder.

Hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 ved Tina Skovlund Nielsen har vi fokus på kompetent behandling og at opretholde en rar og hyggelig stemning for dit besøg.

Vi består af 4 dygtige tandlæger, to tandplejere og 2 klinikassistenter. Vi foretager alle normale behandlinger og tager gerne imod nye patienter.

Klinikken har ligget på samme adresse siden år 1939 og har altid bestæbt sig på at skabe en rar og tillidsvækkende stemning, så ingen behøver at være bange for at gå til tandlægen. Klinikken har altså en lang historie, men er løbende blevet renoveret, så vi i dag udelukkende bruger det nyeste udstyr i vores moderne lokaler.

Skal du finde en god tandlæge i Århus-området, så kan du til hver en tid tage kontakt til Tandlægerne ved Banegårdspladsen 10 over mail tdl@smildubare.dk eller på telefon 86 13 56 55. Vi holder til på Banegårdspladsen 10, 8000 Århus C, og du kan nemt stille bilen i Bruuns Galleri eller på Orla Lehmanns Allé. Vi ser frem til at møde dig i vores klinik.

Bedøm Tandlægerne Banegårdspladsen 10 v. Tina Skovlund Nielsen

* Obligatoriske felter
Letzte Aktualisierung: 01.01.1970 01:00
Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information