Bornholms Vinforsyning


(Der findes ingen tilgængelige bedømmelser )

Kontaktoplysninger

Telefonnummer
56 94 00 60
Email-adresse
vin@wolff.dk

Søgeord

Detailhandel Engroshandel Og Detailhandel Herunder Også Firmär Der Udfører Reparation Af Motorkøretøjer Og Motorcykler Spiritusforretninger Vin Og Spiritus Detail Vinforretninger

Firmabeskrivelse










Vi har fået MobilePay 


- så nu kan du lade kontanter og kort blive hjemme, bare du har mobiltelefonen med





Prestigefyldt vinhus nu i 


Bornholms Vinforsyning










Marchese Antinori er Italiens
ældste vinproducent, der var medstifter af Firenzes vinmagerlaug i 1385. Huset
ejes af Marchese Antinori, der repræsenterer 26. generation. Han driver det
kæmpemæssige vinfirma sammen med tre døtre.


Antinori ejer vingårde rundt om
i Italien, men har hovedkvarter i Toscana, og er i de senere år blevet kendt
som et prestigefyldt hus med vine af allerhøjeste kvalitet.


Bornholms Vinforsyning
præsenterer nu ni forskellige vine fra det store vinhus, og aktuelt er der
tilbud på en smagekasse med 200 kroners rabat.


De nye vine i butikken
præsenteres i vores webbutik ligesom vi har indrettet et hjørne af den fysiske
butik med nogle eksempler på Antinoris lækkerier.


Herover ses vinhandler Søren
Wolff ved den nyindrettede Antinori hylde.




     
Vinavisen Bornholms Tidende







På billedet ses Elly Wolff med en flaske, pakket ind i Bornholms Tidende.





Det har i årevis været almindeligt at bruge gamle aviser til indpakning af fisk, så hvorfor ikke også vin.....


Bornholms Vinforsyning har i årevis ligesom de fleste andre vinbutikker anvendte silkepapir til indpakning af vinflasker, så de ikke støder på hinanden i indkøbsposen. Da Bornholms Tidende fornylig gik over til det mere handy tabloidformat, fik vi her i butikken den idé, at det kunne være sjovt at bruge avisen som indpakning til flaskerne i stedet for silkepapiret. Vi gik til Tidende med ideen, og nu pakker vi vin ind i nogle særtryk af forsiden af Bornholms Tidende. En idé, som kunderne synes rigtig godt om, og vi forventer at turisterne til sommer også vil synes om den. Så Bornholms Tidende er nærmest blevet en vinavis.








Nye aktiviteter: Smagninger 





I den stille tid i februar gennemfører Bornholms Vinforsyning tre spændende arrangementer i februar, tre smagninger af cognac, hvid og rom. Nyhedsbrevet, der bl.a. fortæller om disse aktiviteter findes HER.


 Og billetter til arrangementerne kan købes i vores webbutik under "Billetter" i menuen til venstre her på forsiden. Eller man kan sende en mail til vin@wolff.dk og ellers kontakte os i butikken.


OBS. Det tidl. annoncderede arrangement med Jacob Ludvigsen den 13. februar er aflyst/udsat til en senere lejlighed.





Whiskysmagning udsolgt


men der bliver en ny chance






Whiskysmagningen den 5. maj i Bornholms Vinforsyning i Aakirkeby er totalt udsolgt. Men det er nu besluttet, at vi også laver en den 6. maj kl. 19 i butikken, Torvet 2, Aakirkeby, med whiskyeksperten Lars Gregersen, der tidligere på morsom vis har ført nogle af vore kunder gennem smagninger, hvor det flyder med gode kendsgerninger. Der er et stærkt begrænset antal billetter, som kan købes ved henvendelse i butikken på telefon eller pr. mail. Billetterne koster 300 kr. og indbefatter smagning af 8 single malts, sandwich i pausen og mulighed for at opnå rabatter.


 


 God JUL & godt NYTÅR





Fransk Calvados-mester 


i Vinforsyningen



Vi måtte desværre sige nej til flere deltagere, da rammerne i vores butik var ved at være sprængte til et smage-arrangement forleden med den unge franske ønolog, Guillame Drouin fra det franske Calvados-firma Christian Drouin i Normandiet. Næsten 30 personer deltog i den meget spændende smagning med repræsentanten for Verdens bedste spiritusproducent.


Her fik man lige pludseligt et helt nyt indtryk af, hvordan cider, pommeau og calvados skal smage. Læs om de enkelte produkter i vores netbutik.








Kylling med cider og calvados





Guillaume Drouin fortalte også om en speciel opskrift på kylling med cider og calvados som man serverer den i Normandiet. Vi har straks afprøvet den, og den er så fremragende, at vi har lagt opskriften ind  på hjemmesiden HER








2014-udgaven af juleakvavitten fra Nexø på kongelysblomster fra Hammershus


Læs mere her





Mormormad til farfarpriser


 & en god cigar








Vi har det med at glemme at fotografere, når vi har vinsmagningsarrangementer i butikken. Men heldigvis er formanden for IDA (ingeniørerne på Bornholm), Jan Harvest, flink til at låne sine billeder ud. 

I fredags havde vi en meget hyggelig smagning for netop IDA Bornholm under titlen "Mormormad til farfarpriser & en stor cigar" med dertil hørende vine. 



Vi var i alt 16 deltagere, der fik serveret rejsecocktail, gammeldags oksesteg med krølfedt og citronfromage. 


Elly og Søren Wolf fra Vinforsyning havde fundet frem til nogle vine, som matchede retterne, og bagefter var der kaffe/the & avec (cognac, rom eller likør). Der var også mulighed for at nyde en stor cigar fra humidoren (særligt skab til fornuftig opbevaring af cigarer). Men ingen følte sig dog fristede, idet rygning naturligvis skulle være foregået udenfor i den friske luft.


Det var niende gang, vi arrangerede vinsmagning med lækkerier fra AakirkebyHallernes køkken- og cateringafdeling, leveret direkte af den dygtige chefkok, Tom Stobberup. Og det var niende gang, at deltagerne tog hjem og som afsked takkede for en rigtig god aften i hyggelige omgivelser. 


På billederne mangler desværre fotografen-:)






Læs vores seneste nyhedsbrev HER



Bornholmerbrættet i Bornholms Vinforsyning





På billedet ses arkitekt Geert Jakobsen fra Dragør. Han er bornholmsk gift,og hans mange besøg på Bornholm har inspireret ham til at designe et spækbræt, Bornholmerbrættet, som nu kan købes i Bornholms Vinforsyning for 399 kr. Det er i en fin gaveindpakning, er fremstillet i bambus, der er hårdt og kan tåle opvask med vand og sæbe.


Ædel amerikansk whiskey





På billedet herover ses Kentucky-whiskyerne efter hjemkomst til 


Bornholms Vinforsynings lager





Jeg bryder mig ikke om bourbon. Det kan jeg ikke sælge, har vinhandler Søren Wolff sagt mange gange. Men han er blevet omvendt, og nu kan man også få amerikansk whiskey i Bornholms Vinforsyning.





Vinhandleren måtte bøje sig, da han en dag fik besøg af nok så bekendte bornholmske spiritusekspert Søren Beyer med seks forskellige whiskyer fra Kentucky Boubon Destillers.  





Vi lavede en lille hurtig smagning overbeviste os om, at bourbon ikke smager ens. Det er det tætteste man kommer på skotsk single malt. Og så er priserne betydeligt mere menneskelige: Fra 295 til 495 kr. pr. flaske. 





 


Lækre sager, der nu kan købes i Bornholms Vinforsyning, og som 5. september vil blive til genstand for en smagning i samarbejde med Klub Tidende i Rønne, hvor Søren Beyer kommer og præsenterer de ædle dråber.





Læs mere om de seks forskellige bourbons i vores webbutik.





Zinfandel fra ældgamle planter


Vi har fået andel i en fantastisk fin fejlleverance af en Graymont Old Vine Zinfandel fra Californien. Egentlig skulle den koste 179 kr., men vi tilbyder den til kun 129 kr. pr. flaske. Det skyldes at producenten i Californien har givet et afslag i prisen i stedet for at skulle betale fragten retur til den amerikanske østkyst.


Der er således tale om  et engangstilbud. Vi har fået tildelt 300 flasker, som sælges efter først til mølle-princippet.


Vinen stammer fra druer fra ældgamle og lavtydende vinstokke i Alexander Valley i Sonoma County. Denne Zinfandel er rig, fyldig og intens på ganen. Smagen byder på intense og dybe aromaer af brombær og mørk chokolade. Zinfandel-druen giver vidunderligt stor fylde og silkebløde strukturer, som vore kunder kender fra andre vine af den type. Den perfekte vin til det bedste fra sommergrillen eller alternativt simremad med vintergrøntsager. Ja, den kan såmænd også nydes lettere afkølet en varm sommerdag på terrassen.





Beyers berømte rom


De fleste vil have erfaret, at vi samarbejder en del med den bornholmske rom-masterblender Søren Beyer, der er spirituschef hos det store vin- og spiritusfirma H.J. Hansen i Odense.


Søren har efterhånden "komponeret” forskellige drikke til os, bl.a. flere dejlige rom. Vi er ved at have udsolgt Bryggerdammens bløde og venlige ROM, og kan ikke få en ny aftapning før en gang sidst på året. I stedet har Søren blended en sommerfrisk rom til på bl.a. Trinidad-rom, blød og med samme sødme, som Bryggerdammens. Den er vattet og blended på Den Bornholmske Spritfabrik i Nexø.





Whisky fra små tønder


I fjor solgte vi med stor succes 68 flasker af en særlig Octave-whisky fra Linkwood. Vi har sat et par kasser af disse til side, så vi stadig kan tilbyde den i begrænset mængde.


For at være sikre på at kunne levere et helt specielt produkt til vore mange whiskykunder har vi sikret os en tredjedel af et Octave-fad, der i alt rummede 88 flasker Mortlach whisky. Den har ligget 16 år på fad og er netop blevet tappet til Bornholms Vinforsyning i Huntly, Skotland. Flaskerne er nummererede. Whiskyen er på 54,9 %. Vi sælger den gode Speyside-whisky for 750 kr. pr. flaske.


En bombe af smagsstoffer, der for de flestes vedkommende giver mindelser om sydfrugter, sød- og syrlige. Efter en dråbe vand åbnes den og bliver blødgjort.





 


Stauning anbefalede en god cigar





Danmarks statsminister fra 1924 til hans alt for tidlige død i 1942, Thorvald Stauning, var som bekendt cigarruller af uddannelse. Dem er der næsten ingen af tilbage i Danmark. En enkelt er der dog ansat i det firma, hvorfra vores udvalg af cigarer kommer, og ham håber vi en dag at kunne præsentere her i Aakirkeby.


Men sagen er, at man jo nu om dage ikke må reklamere for tobak. Sådan var det ikke i Staunings tid, hvilket fremgår af denne reklame/annonce fra 1936 for Brødr. Svensson's Cigarfabrik, hvor Stauning på et foto af sig selv har skrevet: "En god cigar styrker tanken". Landet nuværende statsminister ville nok i stedet have skrevet, sådan som det sig hør og bør: "Rygning er yderst skadelig for dig og dine omgivelser."








Hedvinene Sherry, Portvin 


og Madeira vinder frem



For 40-50 år siden kunne man dårligt komme til en konfirmation uden at blive budt på sherry, portvin og eller Madeira, når man nåede til desserten. Det gik af mode på et eller andet tidspunkt, som vi ikke lige erindrer, men da vi startede med at handle med vin for snart tyve år siden var disse hedvinstyper på det nærmeste forsvundet ud af folks erindring om, hvad der smager godt.


Hos os har vi gennem 5-6 år oplevet en stigende interesse for portvinene, ikke mindst fordi vi udvalgte en lækker tawny reserve til at bære vores egen etiket med navnet "Port of Aakirkeby" og et manipuleret foto af Doktordammen i Aakirkeby med modelfiskekutteren "Chang" og med kirken og møllen som baggrund. Doktordammen kaldes i folkemunde Aakirkeby Havn.


I de seneste år er der også kommet gang i salget af sherry, der findes i mange forskellige grader af tør- eller sødhed. Og nu på det allersidste har vi oplevet en stigende interesse for Madeira, der er en drik, som kan leve i årevis. Det oplevede vi for et par år siden, da vi var så heldige at få en flaske ca. 100 år gammel Madeira. Vi var overbeviste om, at den ikke kunne drikkes, men åbnede den og smagte. Den havde bevaret sin saft og kraft. 


Vi har efterhånden et pænt udvalg af portvin, sherry og Madeira på hylden.


SMAGEKASSE MED ÅRGANGSVINE FRA BOURGOGNE OG BEAUJOLAIS


LÆS MERE UNDER NYHEDER


Smagte 60-70 whiskies


på tre dage i Skotland





For nylig kunne man i Bornholms Tidendes
Ugeavis Rytterknægten læse en artikel om en whisky-rejse til Skotland, skrevet
af Søren Wolff fra Bornholms Vinforsyning.


Artiklen kan også læses på nettet. Nederst
i artiklen her findes en henvisning.


I dag er efterspørgslen efter skotsk single
malt whisky så stor, at man kan mærke det på stadigt stigende priser. Ja, der
er faktisk mangel på de ædle dråber blandt nyrige i Asien og Sydamerika, og det
betyder også, at flere og flere opfatter skotsk single malt som investeringsobjekter,
der giver betydeligt højere forrentning på kort tid end de fleste andre
muligheder at placere overskydende kapital på. Det har vi da også mærket i
vores butik, hvor enkelte kunder har købt dyre flasker for
pensionsopsparingsmidler.


Artiklen i Rytterknægten handler først og
fremmest om destelleriet Glenfarclas, der har været i Grant-familiens eje i
næsten 150 år. Men firmaet kunne fejre 175 jubilæumi 2011, hvor eneste danske
deltager var bornhlmske Søren Beyer.


Søren Wolff har et lidt mere beskedent
minde fra besøget, nemlig at han har gennemført en test, der kvalificerer ham
til "A Glenfarclas Whisky Taster".  Og det har han diplom på! Efter en 3-dages tur til Skotland,
hvor han bl.a. i selskab med Søren Beyer smagte omkring 60-70 forskellige
whiskies uden at være synligt påvirket. Man lærer at spytte ud -:)


Læs artiklen i Rytterknægten her








Rager op over Chianti i bast





Har man sagt Toscana, må man også sige Chianti. Men det behøver ikke nødvendigvis være de buttede bastombundne flasker, som i tidligere tid prægede danske vinbutikkers udvalg. Siden dengang i for i 70‘erne og 80‘erne er danskernes ganer blevet bedre vant.


Derfor er vi stolte af, at kunne præsentere nogle Chiantier, der kvalitetsmæssigt rager op over bastflaskernes indhold.


Castello di Meleto knejser på en bakketop nordøst for Siena. Slottet nævnes første gang i 1269. En cypresallé smyger sig malerisk op gennem vinmarkerne, som befinder sig på de stejle skråninger, der fører op til slottet. Ricasoli familien udbyggede og forskønnede ejendommen gennem århundreder, og tilføjede i det 15. århundrede det karakteristiske og imponerende cylindriske tårn, bygget for at beskytte mod artilleri-ild.


Herfra har vi nu og de kommende måneder en håndfuld vine, som vi sælger til rene introduktspriser. Søg i vores web-butik med ordet Meleto, og du får hele udvalget.


Glad nyhed fra abegilde:


Vin forbedrer immunforsvaret


Forskere har tidligere bevist, at mennesker, der har et moderat forbrug af vin eller anden alkohol, generelt har et bedre helbred og en bedre hjertekar-funktion end afholdsfolk.


En ny undersøgelse fra University of California Riverside og Oregon Health & Science University tyder på, at det gode helbred hos de moderat drikkende skyldes, at alkoholen styrker immunforsvaret, skriver den internetbaserede Vinavisen. 


Undersøgelsen omfattede tolv aber med et immunsystem, der i høj grad minder om menneskets.


Aberne blev inddelt i to hold. Alle fik de både mad og vand, men det ene hold fik derudover sukkervand, mens det andet blev vænnet til at drikke alkohol. Aberne på alko-holdet havde fri adgang til alkohol-opløsningen og fik dermed selv lov til at bestemme, hvor megen alkohol de ville indtage. Og fuldstændig som med mennesker drak nogle af aberne umådeholdent meget, mens andre nøjedes med et moderat forbrug.


Før forsøget begyndte, blev samtlige aber vaccineret mod kopper, og hos dem alle reagerede immunforsvaret ens. 


Forskerne fulgte nu de to hold aber i fjorten måneder, og da halvdelen af tiden var gået, blev aberne igen vaccineret mod kopper.


De moderat drikkende aber reagerede havde forbedre immunforsvaret, dranker-aberne havde forringet det og afholds-aberne var der intet sket med i forhold til immunforsvaret.


Man kan læse mere om undersøgelsen på Oregon Health & Science Universitys hjemmeside.





. . . og rødvin giver stærkere sædceller


En af de gode vinnyheder i 2013 var i følge Vinavisen følgende:


Canadiske kemikere fandt 23 hidtil ukendte stilbenoider, helsebringende molekyler, i rødvin. Molekylerne er i familie med rødvins-stoffet resveratrol, der også har en godgørende virkning på helbredet. Også mange andre forskningsresultater omkring vin og anden alkohol så dagens lys. Her er et udpluk:


* Rødvin giver stærkere sædceller og dermed øget chance for befrugtning.


* Mens sodavand øger risikoen for nyresten har folk, der drikker rød- og hvidvin, 33% lavere risiko for at få nyresten. 


* Resveratrol kan gøre hudkræft-celler mere modtagelige over for strålebehandling.


* Et moderat forbrug af rødvin kan nedsætte risikoen for at få en depression betydeligt.


Ovenstående er eksempler på nyttige oplysninger, som man får ved at være gratis abonnent på www.vinavisen.dk





Læs vores nyeste


nyhedsbrev HER





En af Bornholms første butikker på Googles Streetview








Bornholms Vinforsyning er kommet på Streetview. En fotograf fra Google besøgte os for nylig og gennemfotograferede forretningen både med 360 graders kamera og med almindeligt fotografiapparat. 


Bornholms Vinforsyning er formentlig den første bornholmske butik, som præsenteres på dette smarte medie.


Resultatet kan ses her


Nye amerikanske vine


I denne sommerhede stifter vi bekendtskab med flere nye, amerikanske vine. Vi har allerede fået en ny Zinfandel fra Californien på hylderne sammen med tre vine fra et anerkendt Washington State-baseret vinere, Waterbrook. Og i løbet af kort tid vil vi også have andre vine fra Powers, der også ligger i Washington State.


Dynamiske Andrew Browne og Dan Baty står bag Precept Wines,
der med otte individuelle vinerier i dag er den betydeligste privatejede
vingruppe i Washington State. Hvor precept wines står for salget,
markedsføringen og den administrative side, så opererer hvert vineri
individuelt med egne vinmarker, vinmagere etc.


Walla Waterbrook er den smukkeste juvel i Precept
wines krone. Vineriet befinder sig i Walla Walla området, i statens sydøstlige
hjørne nær grænsen til Oregon. Vinmager på Waterbrook er John Freeman, der er
opvokset i Napa Valley. Draget af kvalitetspotentialet i Walla Walla flyttede
John nordpå i 2002. I 2003 blev han assistant winemaker hos Waterbrook og i
2005 chief winemaker. John tror helhjertet på Waterbrooks mission om at
fremstille premium vine, der yder et superbt forhold mellem pris og kvalitet.
Der er fokus på de mindste detaljer for at sikre vine med den kompleksitet,
balance og personlighed, Waterbrook er kendt for. Waterbrook opnår regelmæssigt
topscore og "top value" ratings i USA's førende vin publikationer.




 


Nyt sherryhus med 6 varianter - 


velegnede til bornholmske delikatesser







Det er ikke uden stolthed, vi kan præsentere et nyt sherryhus for vore kunder, i daglig tale Colosia. Men officielt er navnet Bodegas Gutiérrez Colosía.

Herfra har vi seks forskellige sherryer, tre tørre og tre søde, hver især velegnede til flere bornholmske delikatesser, de tørre f.eks. til Lille Hallegårds tørrede skinke, de søde til friskplukkede bornholmske figner, overhældt med en skefuld af den søde sherry og toppet med flødeskum. Et glas af den søde sherry vil naturligvis fuldende oplevelse af ægte bornholmske eftersommer.


Gutiérrez Colosía, der blev etableret i 1838,
er beliggende i byen El Puerto de Santa Maria - helt ned til bredden af floden
Guadalete. Det er i dag den eneste tilbageværende bodegas med denne enestående
placering. D
et er Juan Carlos Gutierrez, der er ansvarlig
for produktionen på den gamle imponerende ejendom. I generationer har Gutiérrez
Colosía produceret Sherry, men primært som leverandør til de meget større
bodegas. I 1997 besluttede familien imidlertid at gøre sig uafhængige og tappe
deres egne produkter. Og det er hurtigt blevet en enorm succes. Familien går
således mod strømmen af lukninger af gamle respekterede sherryhuse.





Læs mere her


Bestil her og læs om de enkelte typer





Vinsmagning med over 100 deltagere 








Forleden stod vi for en vinsmagning for mere end 100 medlemmer af LO's Faglige Seniorer på Bornholm. Det foregik i Sagahuset i Rønne, hvor de mange deltagere blev præsenteret for 2 hvide og 5 rødvine i prisklassen fra omkring 50 kr. til 355 kr. Den dyreste var en af Prinsgemalens vine fra Cahors. Og den delte vandene. Der var forventeligt en del, som ikke brød sig om den meget tørre og kraftige vin, mens der nok var ligeså mange som var særdeles begejstrede. 5-6 timer før vinsmagningen havde vi åbnet og dekanteret flaskerne, så de mange spændende smagsnuancer kunne komme til sin ret. Sådan skal man behandle en vin fra Cahors. I modsat fald bliver man meget let meget skuffet.




AakirkebyMarked et tilløbsstykke




 


AakirkebyMarked i AakirkebyHallerne lørdag-søndag blev et tilløbsstykke med omkring 5000 søgende. Det er det hidtil bedste besøgte marked, og udstillerne var enige om, at det også gav en god omsætning og bestilling af varer og tjenesteydelser. Det var 33 trætte, men veltilfredse udstillere, der pakkede sammen søndag ewftermiddag og dermed rømme hallen.


Der var en lang række konkurrencer i standene.


I Bornholms Vinforsyning skulle man gætte, hvor mange karameller fra KaramelKompagniet i Gudhjem, der var i et plomberet glas.


Der blev gættet på alt fra under 100 til godt et par tusinde. Glasset rummede 225 karameller, og det var der tre, der gættede eller regnede sig frem til.


Det svarede heldigvis til det antal præmier, som var udsat. Så turistkoordinator Mikael Lund måtte optræde i rollen som lykkens gudinde.


Vinder af hovedgevinsten, en flaske 15 års Linkwood single malt whisky, blev vundet af gymnasieelev Kristian Riis.  Han var meget lykkelig og tog turen fra Rønne til Aakirkeby sammen med sin mor for at modtage præmien, som han fortalte skulle bruges til studentergildet til sommer.


2. præmien, glasset med de 225 karameller, blev vundet af Bodil Borby, Tulipanvej 26, Aakirkeby, mens 3. præmien, seks flasker rødvin, blev vundet af Bjørn Petersen.


Der var 475 deltagende svarkuponer i konkurrencen.


Foto: Elly Wolff fra Bornholms Vinforsyning overrækker den glade vinder den eftertragtede flaske single malt whisky, der er en ud af 68 flasker, som er blevet tappet i Skotland til Aakirkeby-butikken.
















68 nummererede flasker 15 års single malt fra Linkwood

- kun i Bornholms Vinforsyning

Få dit navn på flaskens bagside.

Normalpris 875,- 

Intropris til 1.5.: 775,
-










Læs vores nyeste nyhedsbrev HER


VELLYKKET SPIRITUSSKOLE:





Der var godt en snes deltagere i den spiritusskole, Bornholms Vinforsyning arrangerede i butikken  Aakirkeby forleden. Masterblender Søren Beyer var kommet for at indvie deltagerne i nogle andre og meget spændende spiritusser end dem, man normalt oplever. Vi præsenterer de nye spiritusser i vores webbutik. Der er tale om gin, vodka, en ny cognac, calvados, grappa og så tre whiskyer og en rom, som vi i forvejen har i butikken. Deltagerne fik et tydeligt indtryk af, at der er forskel på f.eks. en gin af et af de kendte mærker end en helt speciel gin, som der er kælet ekstra for i mindre produktion, ligesom de fik prøver på en enkeltdruegrappa, lavet på destilleret vin i stedet for at kvaset. Deltagerne tog hjem med nye oplevelser af, at der findes kvalitetsspiritus, som giver helt andre oplevelser end hvis man bare køber et af de kendte mærker. Og så var et af formålene med aftenen at lære deltagerne, at alle de ni forskellige spiritusser kan drikkes og nydes uden tilsætning af vand eller lignende. På billedet skænker Søren Beyer for nogle af de i alt 26 kursister.





Prinsgemalens vine meget bedre end 

deres ry - hvis de behandles korrekt

Læs om vinene fra Château de Cayx i webbutikken - f.eks. her



Bodil Lundqvist og Niels Ole Blem fra Rønne har for nylig været på en kør-selv-ferie i Sydfrankrig og besøgt herunder Cahors, hvor deres vej kom forbi Prinsgemalens Château de Cayx. Prins Henrik var på Bornholm den dag, så ham fik de ikke fornøjelsen af at se, og slot og butik var også lukkede, men de fik nogle meget flotte billeder fra det gamle vinslot som man ser på ovenstående.








































Bedøm Bornholms Vinforsyning

* Obligatoriske felter
Letzte Aktualisierung: 01.01.1970 01:00
Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information