Top 200 - byer  |  

Munk Schandorff

Munk Schandorff - Viborg

Munk Schandorff

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Munk Schandorff

Munk Schandorff er en virksomhed og udviklingspraksis, der beskæftiger sig med psykisk sundhed og tilbyder psykologhjælp samt psykoterapeutiske samtaler i deres praksis i Viborg. De hjælper meget gerne enkeltpersoner og virksomheders medarbejdere med at gennemgå forandringsprocesser - det gælder uanset om det er en personlig eller fælles forandring, man er under.

Hos Munk Schandorff er de blandt andet behjælpelige med hypnose og hypnoterapi samt psykoterapetiske samtaler med både voksne og børn. Det kan være samtale og støtte under en eksistentiel krise, angst og panikanfald eller stress forårsaget af et for stort arbejdspres. De hjælper gerne alle, der oplever at have udfordringer, der påvirker deres trivsel og velvære i hverdagen.

Udover deres terapi, tilbyder de også at holde kurser der handler om den psykiske sundhed på arbejdspladsen, der kan bidrage til at forebygge stress blandt medarbejderne. Er du på udkig efter et kursus, der mere har fokus på velvære gennem blandt andet meditation, er det også en mulighed.

Du kan altid kontakte Munk Schandorff, hvis du har spørgsmål til deres behandlinger. Besøg også gerne deres hjemmeside på www.munk-schandorff.dk, hvor du kan finde mere information om deres praksis, og hvad de kan gøre for dig.

Munk Schandorff
Gravene 2. 2. tv.
8800 Viborg
27 82 84 14

Munk Schandorff
Toldboden 1. 3. sal B
8800 Viborg
27 82 84 14
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Munk Schandorff