Top 200 - byer  |  

Headset.dk A/S

Headset.dk A/S - Valby

Headset.dk A/S

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Headset.dk A/S

Vil du gøre kommunikationen mere effektiv for medarbejderne i din virksomhed? Headset.dk er en dansk virksomhed, der er specialist i headset og kommunikationsværktøjer til små og mellemstore virksomheder.

Headset.dk arbejder tæt sammen med de mest fremtrædende virksomheder inden for feltet eksempelvis Sennheiser, IBM og Plantronics. I vores webshop forhandler vi trådløse headset, støjdæmpende headset, samt ergonomisk it-udstyr, webcam og meget mere.

Vi betjener store kunder heriblandt Region Hovedstaden. Grunden til dette er at vores kompetente team har 20 års brancheerfaring, og garanterer derfor en sikker og individuel løsning, der passer til din virksomheds behov.

Headset.dk er den førende leverandør af Music Revo, Encore, Savi m.m., og alle kunder får får 30 dages fuld returret, samt gratis levering ved køb over 5.000 kr..

For køb af trådløse headset, webcam, rollermouse m.m., kontakt da Headset.dk for at lave en god aftale. Gå på opdagelse i vores online shop, eller kontakt os på telefon 70 20 06 76 eller mail headset@headset.dk. Vi glæder os til at betjene dig og din virksomhed.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Headset.dk A/S