Top 200 - byer  |  

Hellas holistiske klinik

Hellas holistiske klinik - Sommersted

Hellas holistiske klinik

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Hellas holistiske klinik

Jeg arbejder altid ud fra en helhedsforståelse af det enkelte menneske. Hvert menneske er unikt og påvirkes af forskellige stressfaktorer, som har stor indflydelse på vores helbred - både fysisk, psykisk, biokemisk, elektromagnetisk og spirituelt/ åndeligt. Jeg bruger biopatien, kinesiologien og min intuition til at synliggøre årsagerne til den enkeltes sygdom og ubalance. hvad er medvirkende til at læsset vælter? Biopatien er med til at styrke og optimere helbredet hos den enkelte.
Mit speciale er især indenfor allergi, intolerance og forsøjelsesproblematikker.
Clairvoyancen er en mulighed til at se på problemer, udfordringer og konflikter, som du kan have på forskellige områder af dit liv. Det kan handle om dybe personlige ting, arbejde, familie, økonomi eller spirituelle og åndelige spørgsmål.
Zoneterapi er en seriøs, omsorgsfuld og komplementær behandlingsform, som bygger på en dyb forståelse af det holistiske menneske. Zoneterapi er en behandlingsform som virker. Jeg tilbyder også muskulær zoneterapi koblet med TKM zoneterapi, som er fantastisk effektiv ved ledsmerter.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Hellas holistiske klinik