Top 200 - byer  |  

Sport Slagelse

Sport skal være en sjov og givende oplevelse med den bedre form og sundhed som ekstra bonus. Oplev idrætscentre og sportsfaciliteter, du endnu ikke anede råd om, ved hjælp af dette overblik over muligheder for forskellige former for idrætsudøvelse i dit lokalområde. Om du...

Sport skal være en sjov og givende oplevelse med den bedre form og sundhed som ekstra bonus. Oplev idrætscentre og sportsfaciliteter, du endnu ikke anede råd om, ved hjælp af dette overblik over muligheder for forskellige former for idrætsudøvelse i dit lokalområde. Om du er til fodbold, badminton, aerobic, crossfit, spinning, eller noget helt andet, kan du være sikker på at finde muligheder for at dyrke den sportsgren, du kunne tænke dig, uden at være tvunget til at køre langt. Tøv ikke med at kontakte de forskellige fakulteter for nærmere oplysninger.

Vis mere

19 resultater for Sport

Sørbymagle Idrætsforening i Slagelse

Sørby Parkvej 66, 4200 Slagelse
58 57 11 88

Velkommen til Sørbymagle Idrætsforening's hjemmeside. Læs mere om de mange sportsgrene foreningen tilbyder, på www.sifsport.dk. Der er noget for enhver smag og for alle aldre.

sif sport, sport, sørbymagle idrætsforening

Slagelse Taekwondo Klub i Slagelse

Merkurvej 4 A, 4200 Slagelse
22 15 81 41

Slagelse Taekwondo Klub bruger Mentoclub. Danmarks billigste komplette foreningsadministration med integreret hjemmeside.

slagelse taekwondo klub, forening, motion, slagelsetkd

Slagelse Firma Sport i Slagelse

Skjoldsvej 8, C/o Anne Christensen, 4200 Slagelse
40 45 78 59

Firmaidræt Slagelse er en af byens største idrætsforening og er en flerstrenget foreningen med flere idrætsgrene på programmet og er meget åben for nye tiltag, så går man med en ide til noget sådan er man meget velkommen til at kontakte foreningen.

Slagelse Firma Sport i Slagelse

Skjoldsvej 8, 4200 Slagelse
58 52 70 10

Firmaidræt Slagelse er en af byens største idrætsforening og er en flerstrenget foreningen med flere idrætsgrene på programmet og er meget åben for nye tiltag, så går man med en ide til noget sådan er man meget velkommen til at kontakte foreningen.

Seiffert Sport i Slagelse

Jernbanegade 10, 4200 Slagelse
58 52 78 10

Køb dine varer på INTERSPORT.dk og få dem leveret GRATIS! Du kan bytte dine varer i alle vores butikker i 30 dage, og få pengene retur i 14 dage.

Dacor Dykker Sport i Slagelse

Nordvej 5, 4200 Slagelse
58 53 07 77

Mamut One is een compleet en gebruiksvriendelijk ERP pakket voor het mkb. Hierin kunt u uw verkoop, financiële administratie, klantenbeheer, voorraadbeheer en projectenadministratie onderbrengen in één oplossing.

Slagelse Firma Sport i SLAGELSE

Skjoldsvej 8, c/o Anne Christensen, 4200 SLAGELSE
58 52 70 10

Firmaidræt Slagelse er en af byens største idrætsforening og er en flerstrenget foreningen med flere idrætsgrene på programmet og er meget åben for nye tiltag, så går med en ide til noget sådan er man meget velkommen til at kontakte foreningen.

firmaidraet, firmasport, idraet, kampagner.

Seiffert Sport ApS i Slagelse

JERNBANEGADE 10, 4200 Slagelse
58 56 22 40

Leverandører af sejlsport i Slagelse

sejlsport, forretninger-for-sportsvarer-og-cykler, sejlsport, vandsport-og-undervandssport-materiale-og-udstyr-detail

Slagelse Auto Sport i SLAGELSE

Slots Bjergbyvej 38, c/o Tina Nielsen, 4200 SLAGELSE
58 58 53 25

Leverandører af medlemsorganisationer i SLAGELSE

medlemsorganisationer, kulturelle-og-socialt-opdragende-sammenslutninger-og-organisationer, medlemsorganisationer

Slagelse Kommune i SLAGELSE

Brovej 7, 4200 SLAGELSE
58 57 37 51

Slagelse Kommune ligger i Vestsjælland med ca. 80 km til København. Der er ca. 77.000 indbyggere og de tre største byer er Slagelse, Korsør og Skælskør.

badestrande, byggegrunde, erhvervsgrunde, erhvervsservice

Fandt du den rigtige blandt de 19 udbydere af sport ? Er du også udbyder af sport og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Slagelse under kategorien sport. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori sport i Slagelse på Firmavejviser Slagelse. I øjeblikket er 19 virksomheder registreret i firmavejviser Slagelse i følgende kategori: sport.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information