Top 200 - byer  |  

Merkur Service

Merkur Service - Slagelse

Merkur Service

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Merkur Service

Merkur Servicer er et rengøringsfirma i Slagelse. Derfra dækker vi som rengøringsfirma hele København og Sjælland. Vi lever kvalitetsrengøring på et yderst højt niveau. For sikre vores arbejde er veludført, bruger vi kvalitetssikring. Vi tilbyder blandet til vores erhvervskunder at gøre brug af INSTA 800. Derudover tilbyder vi at bruge andre fastlagte parameter til at sikre der er gjort ordentligt rent. Dette sikre både vores kunder, og os, at kvaliteten er både som aftale og forventet.

Hos Merkur Service har vi som rengøringsfirma høj fokus på miljøet. Det betyder at vi kun bruger rengøringsmidler der er Svanemærket, samt kun har et minimalt vandforbrug. Derudover gør vi også brug af fra vugge til gravprincippet. Det betyder blandet at vi som rengøringsfirma sørger for bruge og genbruge tingene, eller sørger for at det bliver sendt til genbrug. For eksempelvis sender vi alle vores beholder fra rengøringsmidler til genbrug, så de ikke ender på et forbrændingsanlæg.

Vi bryster os af at være blandt de dygtigste rengøringsfirmaer i branchen, samt have det dygtigste personale. Hos Merkur Service ligger vi både en ære i et stykke veludført arbejde, men også i den faglige stolthed. Derfor sørger vi løbende for at efteruddannelse af vores folk, så de hele tiden er på højeste vidensniveau inden for deres arbejdsfelt.

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Merkur Service