Top 200 - byer  |  

DAN-doors A/S

DAN-doors A/S - Skanderborg

DAN-doors A/S

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af DAN-doors A/S

DAN-doors - Intelligent Solutions er en velanset dør- og portproducent, som producerer individuelt tilpassede dør- og portløsninger til primært erhverv, men også privatpersoner.

Siden DAN-doors begyndelse i år 1983 har man kunne kende os på vores udtømmende kvalifikationer inden for vores felt.

DAN-doors’ services spænder lige fra ekspert-rådgivning, særproduktion, opsætning og regelmæssige servicetjek af samtlige af vores produkter,

som omfatter alt i døre, porte og brandgardiner. Samtlige af vores forslag er topmoderne, elektroniske og tager hensyn til miljøet.

DAN-doors’ samarbejder med et stort udvalg af forskellige forretningsområder, som anlægs-, medicinal-, og mejeriindustrien.

DAN-door’ ansatte spiller en stor rolle i virksomhedens succes og de fleste har været hos os det meste af deres liv, hvilket sikrer dig den bedst mulige vejledning i dit projekt.

Vores virksomhed har hovedsæde i Skanderborg, på Industrivej 19. Ønsker du eller din virksomhed flere oplysninger om vores services, kan du altid kontakte os over mailen dd@dan-doors.dk, på telefon 87 93 87 00 eller gennem kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi glæder os til at sammensætte det rette tilbud til dine behov.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du DAN-doors A/S