Top 200 - byer  |  

Aeldrepleje Silkeborg

Hvis alderen trykker og der er brug for ekstra hjemmepleje til mad, rengøring, hjemmehjælpere eller anden personlig pleje og service, kan du finde vej til kommunen eller den nærmeste private virksomhed ved hjælp af en række poster, der beskriver de forskellige udbud af services. Mange...

Hvis alderen trykker og der er brug for ekstra hjemmepleje til mad, rengøring, hjemmehjælpere eller anden personlig pleje og service, kan du finde vej til kommunen eller den nærmeste private virksomhed ved hjælp af en række poster, der beskriver de forskellige udbud af services. Mange private udbydere af hjemmehjælp vil efterstræbe at det er den samme person, der ankommer til hjemmet, og omvendt er det også muligt at finde informationer om plejehjem og ældreboliger - husk at det aldrig skader med et opkald til en institution for flere informationer.

Vis mere

1 resultater for Aeldrepleje

Cura Gruppen A/S i SILKEBORG

Georg Krügers Vej 301, 8600 SILKEBORG
53 65 60 65

Cura pleje har siden 2003 ydet personlig pleje og praktisk hjælp døgnet rundt under Fritvalgsordningen. Vi tager udgangspunkt i netop dine behov for hjemmepleje, med indlevelse og nærvær. Stabil og fast hjemmehjælper - Respekt for dig, dit liv, dine vaner ...

aeldre, aeldreboliger, aeldreomsorg, aeldrepleje

Fandt du den rigtige blandt de 1 udbyder af aeldrepleje ? Er du også udbyder af aeldrepleje og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Silkeborg under kategorien aeldrepleje. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori aeldrepleje i Silkeborg på Firmavejviser Silkeborg. I øjeblikket er én virksomhed registreret i firmavejviser Silkeborg i følgende kategori: aeldrepleje.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information