Top 200 - byer  |  

Uddannelse Roskilde

Er det tid til en ny start? Statistikket påstår at vi foretager i gennemsnit 5 karrieskift i løbet af vores liv, så lad dig ikke gå på af trangen til at påbegynde en ny uddannelse og et nyt livseventyr. Her kan du finde introducerende vejledning om hvordan du kan planlægge...

Er det tid til en ny start? Statistikket påstår at vi foretager i gennemsnit 5 karrieskift i løbet af vores liv, så lad dig ikke gå på af trangen til at påbegynde en ny uddannelse og et nyt livseventyr. Her kan du finde introducerende vejledning om hvordan du kan planlægge starten på din nye liv, samt finde vej mellem både ungdomsuddannelser, kurser, universiteter, højskoler, samt korte og længere videregående uddannelser inden for alle slags fag. Husk at det også er muligt at tage til udlandet for at blive klogere på sig selv og verden omkring sig.

Vis mere

25 resultater for Uddannelse

Kristofferskolen i ROSKILDE

Linkøpingvej 183, 4000 ROSKILDE
46 75 40 55

Rudolf Steiner skole beliggende på en dejlig grøn græsmark i den helt nye bydel; Trekroner, tæt på RUC og trekroner Station. Vi er en 11 årig etsporet skole, hvor klasserne føres udelt igennem fra børnehaveklasse til 10. klasse.

kristofferskolen, regering, samfund, skole

Fandt du den rigtige blandt de 25 udbydere af uddannelse ? Er du også udbyder af uddannelse og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Roskilde under kategorien uddannelse. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori uddannelse i Roskilde på Firmavejviser Roskilde. I øjeblikket er 25 virksomheder registreret i firmavejviser Roskilde i følgende kategori: uddannelse.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information