Top 200 - byer  |  

System Audio A/S

System Audio A/S - Roskilde

System Audio A/S

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af System Audio A/S

System Audio blev opstartet i 1984 af Ole Witthøft, hvor de i netop dette år også præsenterede deres allerførste højttaler - en kompakt højttaler med stor lyd. Den blev modtaget med stor ros fra omverdenen. For grundlæggeren Ole har det altid været med stor undren, at konkurrerende inden for højttaler branchen har haft fokus på de tekniske data og ikke lyden.

I udviklingen af deres højttalere hos System Audio har lyden altid været essentiel. Kvaliteten ligger i lyden og i højttalerens egenskab til naturligt at blive en del af det rum, den skal indgå - ofte i stuen.

Blandt deres sortiment finder du et bredt udvalg af højttalere der kan imødekomme ethvert behov og krav til en højttaler. I sortimentet finder du blandt andet centerhøjttalere, gulvhøjttalere, aktive højtalere og aktive trådløse højttalere - og også subwoofere er en del af sortimentet.

I dag arbejder de fortsat på at udvikle deres højttalere, så de, ligesom nu, vil bibeholde deres gode lyd, have en god spredning af lyden og være lette at integrere med en hvilken som helst kvalitetsforstærker.

Find deres store udvalg af højttalere på hjemmesiden system-audio.com. Vil du gerne i kontakt med en medarbejder, kan du ringe på telefon 36 45 80 80 eller via mail til support@system-audio.com.


System Audio A/S
Klosterengen 137 L
4000 Roskilde. Danmark
36 45 80 80
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du System Audio A/S