Top 200 - byer  |  

Sneuniverset

Sneuniverset - Rødovre

Sneuniverset

Nøgleord

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Sneuniverset

Sneuniverset er en videoblog, der omhandler sne hele året rundt. Bloggen hører under Snevagten A/S, der drives af Christoffer Gade. Sneuniverset beskæftiger sig med sne sommer og vinter, og via videoindlæggene tilbydes du derfor indsigt i hvordan det er at drive et snerydningsfirma.

Sneuniverset udgiver en ny tilføjelse til videobloggen hver uge. Det kan godt være, at det kun sner 2-3 måneder om året, men vi bruger resten af tiden på at forberede os.

Når du har set videoerne på Sneuniverset, får du måske lyst til at tage kontakt til Snevagten A/S for at indgå en aftale om snerydning for din virksomhed eller for dig som privatperson. Hos Snevagten A/S tilbyder vi professionel saltning og snerydning, og du kan til hver en tid ringe på 38 71 17 00 for et modtage et uforpligtende tilbud.

Snevagten tilbyder snerydning i hele Danmark, både i Hovedstaden, på Fyn, i Jylland og på Bornholm. Ring til os når sneen falder over dine arealer, og hold dig opdateret på Snevagtens arbejde på videbloggen, Sneuniverset.dk, alle årets 365 dage.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Sneuniverset