Top 200 - byer  |  

Villebøl Havecenter & Hobbybutik

Villebøl Havecenter & Hobbybutik - Ribe

Villebøl Havecenter & Hobbybutik

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Villebøl Havecenter & Hobbybutik

Villebøl hobby og have ligger ikke langt fra Ribe, som er en del af Esbjerg kommune, vi sælger mange ting til hobby lige fra perler, vatkugler, styropor til vinseltråd, myrtetråd. man kan finde meget til den hobby man gerne vil udføre, til nisser har vi tubestrik, rulle øjne, træsko, mange små ting til nisserene. vi har også færdig nisser til jul nogle er fremme hele året. omkring ed påske kommer påskekyllingerne frem og tager noget af pladsen fra nisserene, men snart er der nisser over alt igen, har man ikke lyst til at lave nisser kan man også lave smykker som vi har mange flotte perler og låse, kæder, hals smykker og ring ikke mindst ørering, lavet med smykke perler vil være en meget fin hobby som man kan hygge sig sammen om at lave hele familien. drenge kan også være med til at lave smykker. påske, nisser, smykker hvis det ikke er det kan man også gå til en hel anden afdeling hvor der er alt til kort, julekort, indbydelser til konfirmation, bordkort, tillykke kort, vi har mange forskellige udgaver af karton til flotte kort man kan lave, til pynt er der stickers med tillykke, indbydelser, menu, og til jul glædelig jul, god jul, også figur til pynt, med katte, nisser, stjerner, hjerter til bryllup, konfirmations pynt.
Til en festelig dag skal man også have blomster, vi har mange ting til bord pynt friske blomster om sommeren, tørrede blomster til vinter, skål og fade eller kurve til at arranger blomsterne i, for at de kan side fast bruges der oasis som vi har både til friske blomster og til tørrede blomster.
skulle man kede sig så er der en åben have hvor man kan gå en tur, og i den åbne have kan man også medbringe sin kaffe og nyde den sammen med blomster og træer, buske, eller man kan se på de forskellige dyr som er i den åbne have, f, eks. mange prud høns, undulater, kaniner, påfugle hvis man er heldig vil slå halen ud.

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!


Her finder du Villebøl Havecenter & Hobbybutik