Top 200 - byer  |  

Hvidevarer Odense

Større apparater såsom køleskaber, vaskemaskiner, tørretumblere og komfurer kan virke uoverskuelige at købe ind, men nu om dage tilbyder virksomheder at bringe den slags ud og det med montering og installation. Mindre hvidevarer som kaffemaskiner, støvsugere, andre elartikler samt reservedele er også at finde...

Større apparater såsom køleskaber, vaskemaskiner, tørretumblere og komfurer kan virke uoverskuelige at købe ind, men nu om dage tilbyder virksomheder at bringe den slags ud og det med montering og installation. Mindre hvidevarer som kaffemaskiner, støvsugere, andre elartikler samt reservedele er også at finde i denne slags butikker. Brug denne vejviser til at finde vej til din nærmeste forhandler af hvidevarer, samt kontaktinformationer i form af websites og telefonnumre. Det gælder også, hvis du står med en defekt maskine, som du er i tvivl om hvorvidt kan reddes - eksperten er ikke længere væk end et telefonopkald.

Vis mere

7 resultater for Hvidevarer

Sanderum Hvidevare Service i ODENSE

Holkebjergvej 9, 5250 ODENSE
66 17 33 37

Sanderum Hvidevare Service - Eksperter i hvidevarer fra Sanderum på Fyn. Sanderum Hvidevare Service er det lokale hvidevare firma for hele Odense og Fyn.

detail, elektronikværksted, elektroreparationsvaerksted, hvidevarer

Elgiganten A/S i ODENSE

Kongensgade 54-56, 5000 ODENSE
70 80 70 70

Elgiganten fører et kæmpe udvalg af TV, Computer, Hvidevarer, Køkkenmaskiner, Mobiler, GPS og meget mere. Lave priser gør noget ved humøret.

computer, elgiganten.dk, film, foto

Elgiganten A/S i ODENSE

Gørtlervej 11, 5230 ODENSE
70 80 70 70

Elgiganten fører et kæmpe udvalg af TV, Computer, Hvidevarer, Køkkenmaskiner, Mobiler, GPS og meget mere. Lave priser gør noget ved humøret.

computer, computere, detail, detailhandel

Byens El & Teknik i ODENSE

Klokkestøbervej 15, 5230 ODENSE
65 92 67 18

Byens El og Teknik servicerer private og erhvervslivet med alle opgaver inden for elinstallation.

brandalarmer, byensel, el-installat?r, el-installation

Fandt du den rigtige blandt de 7 udbydere af hvidevarer ? Er du også udbyder af hvidevarer og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Odense under kategorien hvidevarer. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori hvidevarer i Odense på Firmavejviser Odense. I øjeblikket er 7 virksomheder registreret i firmavejviser Odense i følgende kategori: hvidevarer.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information