Top 200 - byer  |  

Thomas Fyrst Akupunktur

Thomas Fyrst Akupunktur - Odense S

Thomas Fyrst Akupunktur

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Thomas Fyrst Akupunktur

Er du interesseret i en behandling med akupunktur, men synes du, at det er for dyrt? Så er Acusit løsningen! Jeg hedder Thomas Fyrst, jeg er Master akupunktør og udfører billig akupunktur vha. Acusit i min akupunkturklinik, Thomas Fyrst Akupunktur, med speciale i sportsskader og smerter.

Grunden til at Acusit er en billig behandlingsmetode er, at at du bliver behandlet sammen med flere klienter i et rum, hvor jeg cirkulerer og sætter akupunkturnålene i. Du kan slappe af i en privat lænestol, og du skal ikke være afklædt. Med Acusit har alle derfor råd til akupunktur.

Akupunktur er ideelt til lindring af smerter, behandling af sportsskader og kan desuden mindske allergiske reaktioner og allergier.

Oplever du tilbagevendende smerter, og ønsker du naturlig og effektiv behandling? Så kan du hos mig modtage professionel akupunkturbehandling.

Har du spørgsmål til mit arbejde, kan du kigge ind i min klinik, Thomas Fyrst Akupunktur, i Odense, på Hollufgårdsvej 10 A. Du kan bestille billig akupunktur på min hjemmeside eller ringe til mig på +45 31 15 25 07. Jeg ser frem til at lindre dine skader og smertetilstande.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Thomas Fyrst Akupunktur