Top 200 - byer  |  

Jemac Kommunikation ApS

Jemac Kommunikation ApS - Odense SV

Jemac Kommunikation ApS

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Jemac Kommunikation ApS

Det koster dyrt at vælge forkert. Har du brug for vejledning til at træffe de rette beslutninger, når det kommer til kommunikation og rekruttering? JEMAC er en rekrutterings- og kommunikationsvirksomhed, der guider virksomheder med at få det meste ud af dem selv.

JEMAC har stor erfaring fra bl.a. byggebranchen og industrien, hvorigennem vi har opbygget et stort netværk blandt de helt store beslutningstagere. I vores virksomhed tilbyder vi bl.a. med salgstræning og personlig udvikling og vores motto er “Kommunikation der rykker”.

Vores mange kurser, fx Salgscoaching og Salgspsykologi kan gavne de fleste - både nybegyndere og erfarne sælgere, og vi lægger stor vægt på at formidle vores ekspertise i et klart og forståeligt sprog.

Skal du ansætte en ny supersælger, har vi også ekspertisen til at tage os af det. Vi klarer hele processen lige fra første afklarende samtale med dig til underskrivelse af ansættelseskontrakten.

Har du brug for mere information om vores tilbud af workshops, kurser og træningsprogrammer, er du velkommen til tage kontakt til JEMAC. Send os en mail på jemac@jemac.dk eller giv os et kald på 21 28 34 09. Vi glæder os til at assistere
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Jemac Kommunikation ApS