Top 200 - byer  |  

Uddannelse Næstved

Er det tid til en ny start? Statistikket påstår at vi foretager i gennemsnit 5 karrieskift i løbet af vores liv, så lad dig ikke gå på af trangen til at påbegynde en ny uddannelse og et nyt livseventyr. Her kan du finde introducerende vejledning om hvordan du kan planlægge...

Er det tid til en ny start? Statistikket påstår at vi foretager i gennemsnit 5 karrieskift i løbet af vores liv, så lad dig ikke gå på af trangen til at påbegynde en ny uddannelse og et nyt livseventyr. Her kan du finde introducerende vejledning om hvordan du kan planlægge starten på din nye liv, samt finde vej mellem både ungdomsuddannelser, kurser, universiteter, højskoler, samt korte og længere videregående uddannelser inden for alle slags fag. Husk at det også er muligt at tage til udlandet for at blive klogere på sig selv og verden omkring sig.

Vis mere

15 resultater for Uddannelse

Kørelærer John Rasmussen i NAESTVED

Ved Åsen 61, 4700 NAESTVED
55 72 72 25

Vi ønsker at give dig en undervisning, som fuldt ud lever op til lovkravet, og hvor vi under ingen omstændigheder går på kompromis med kvaliteten.

k?rekort, k?reskoler, køreskole, mckort

De Grønne Pigespejdere i NAESTVED

Østergade 27, 4700 NAESTVED
51 54 77 60

De grønne pigespejdere organiserer piger og kvinder med det formål at sikre et fællesskab af stærke piger og kvinder. Bliv pigespejder!

aktuelt, facebook, kalender, kommunikation

Gedebjerg Skole i NAESTVED

Gedebjergvej 11, 4700 NAESTVED
22 92 80 89

Dagbehandlingsstedet Gedebjerg Skole   officielle websted med informationer, nyheder, skemaer, telefonnumre og mailadresser

regering, samfund, skole, skoleport

Fandt du den rigtige blandt de 15 udbydere af uddannelse ? Er du også udbyder af uddannelse og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Næstved under kategorien uddannelse. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori uddannelse i Næstved på Firmavejviser Næstved. I øjeblikket er 15 virksomheder registreret i firmavejviser Næstved i følgende kategori: uddannelse.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information