Top 200 - byer  |  

Slagtere Maribo

En erfaren slagter er altid garanti for en god udskæring, for røget kød og salater, for skinke, spegepølser og bacon, for pålæg og kalvekød, og meget mere. Her kan du søge blandt familieejede slagterier a la Lund, Lange eller Friis eller se om der findes en slagter...

En erfaren slagter er altid garanti for en god udskæring, for røget kød og salater, for skinke, spegepølser og bacon, for pålæg og kalvekød, og meget mere. Her kan du søge blandt familieejede slagterier a la Lund, Lange eller Friis eller se om der findes en slagter i dit lokale supermarked og få både en butiksbeskrivelse og direktioner med på vejen. Friske varer og fokus på dyrevelfærd er særligt kendetegnende for et godt gammeldags slagterhåndværk - og tidens fokus på det ny nordiske måltid er slagterne særdeles opmærksomme på. Husk at spørg om gode råd til tilberedningen.

Vis mere

2 resultater for Slagtere

Fandt du den rigtige blandt de 2 udbydere af slagtere ? Er du også udbyder af slagtere og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Maribo under kategorien slagtere. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori slagtere i Maribo på Firmavejviser Maribo. I øjeblikket er 2 virksomheder registreret i firmavejviser Maribo i følgende kategori: slagtere.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information