Top 200 - byer  |  

Uddannelse Kolding

Er det tid til en ny start? Statistikket påstår at vi foretager i gennemsnit 5 karrieskift i løbet af vores liv, så lad dig ikke gå på af trangen til at påbegynde en ny uddannelse og et nyt livseventyr. Her kan du finde introducerende vejledning om hvordan du kan planlægge...

Er det tid til en ny start? Statistikket påstår at vi foretager i gennemsnit 5 karrieskift i løbet af vores liv, så lad dig ikke gå på af trangen til at påbegynde en ny uddannelse og et nyt livseventyr. Her kan du finde introducerende vejledning om hvordan du kan planlægge starten på din nye liv, samt finde vej mellem både ungdomsuddannelser, kurser, universiteter, højskoler, samt korte og længere videregående uddannelser inden for alle slags fag. Husk at det også er muligt at tage til udlandet for at blive klogere på sig selv og verden omkring sig.

Vis mere

16 resultater for Uddannelse

De Grønne Pigespejdere i KOLDING

Rugmarken 32, c/o Lisbeth Petersen, 6000 KOLDING
43 58 38 62

De grønne pigespejdere organiserer piger og kvinder med det formål at sikre et fællesskab af stærke piger og kvinder. Bliv pigespejder!

aktuelt, facebook, kalender, kommunikation

Kolding Friskole i KOLDING

Bramdrupskovvej 25, 6000 KOLDING
75 53 58 22

Kolding Friskole   officielle websted med informationer, nyheder, skemaer, telefonnumre og mailadresser

regering, samfund, skole, skoleport

Kolding Realskole i KOLDING

Vesterbrogade 6, 6000 KOLDING
75 52 05 00

Kolding Realskole   officielle websted med informationer, nyheder, skemaer, telefonnumre og mailadresser

regering, samfund, skole, skoleport

Lisbeths Holding ApS i KOLDING

Solbakken 5, 6000 KOLDING
75 50 27 75

Tag dit kørtkort hos Lisbeth's Køreskole, vi dækker Kolding, Haderslev, Aabenraa, Horsens, Vejle, Fredericia, Odense, Esbjerg, Vejen, Middelfart, Svendborg og Aarhus

aabenraa, aarhus, be, bmw

Kolding Gymnasium i KOLDING

Skovvangen 10, c/o Kolding Gymnasium, 6000 KOLDING
76 33 96 00

Kolding Gymnasium er mangfoldighed, liv og kreativitet. Vi tilbyder både den almindelige studentereksamen, hf og en international studentereksamen (IB)

gymnasier, gymnasium, hf, historie

Munkensdam Gymnasium i Kolding

TØNDERVEJ 100, 6000 Kolding
76 60 30 60

Munkensdam Gymnasium i Kolding er hvor det faglige er intenst, dynamisk og udviklende. Vi er overskuelige, og giver eleverne mange faglige valgmuligheder.

gymnasier, gymnasium, kantindrift, regering

Fandt du den rigtige blandt de 16 udbydere af uddannelse ? Er du også udbyder af uddannelse og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Kolding under kategorien uddannelse. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori uddannelse i Kolding på Firmavejviser Kolding. I øjeblikket er 16 virksomheder registreret i firmavejviser Kolding i følgende kategori: uddannelse.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information