Top 200 - byer  |  

Kolding Byg Tømrer & Snedker Forretning

Kolding Byg Tømrer & Snedker Forretning - Kolding

Kolding Byg Tømrer & Snedker Forretning

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Kolding Byg Tømrer & Snedker Forretning

Velkommen til Kolding Byg Tømrer og Snedker Forretning. Vi er din tømrer i Kolding. Vi klarer alt det arbejde du behøver, om det er fra tag og gavl til gulv og fliser. Vi bruger kun de bedste kvalitets materialer, som kan bruges til tømrerarbejde.

Vi tilbyder primært vores lokale service til folk, som har brug for en kvalitets tømrermester, som altid sørger for, at opgaven er lavet korrekt. Her i Kolding kan vi lave stor set alt i tømrer- og snedkerarbejde med mere end 28 års erfaring er tømrermester Ian Fasken dit bedste valg. Vi renoverer gerne din bygning eller laver et nyt værelse for dig.

Vi specialiserer mest i vores bygning og konstruktion af energieffektive og arkitektoniske huse. Selvfølgelig vil vi også komme og montere en enkelt dør eller vindue, hvis det er det du har brug for en tømrer til.

Om det er store eller små opgaver som skal løses med kvalitet har Kolding Byg specialiseret sig på dette emne.
Mellemstore opgaver, som at montere et køkken, eller lave vægge er også vores speciale, da dette er et fint område, hvor alt skal monteres som det skal. Helt ned til hvor overgange og kanter ligger glat og rent, hvor overgange ikke kan ses.

Hvis du har et problem med dit tag, eller skal have lagt nye teglsten, sørger vi for, at alt passer til hvordan gavlen er konstrueret og sørger for, at isoleringen fungerer på bedst mulige vis for at energieffektiviteten bliver så stor som mulig.

Til sidst for at se huse, som vores tømrerfirma har bygget fra bunden af, og andre opgaver kan du gå ind på http:koldingbyg.dk/galleri/ for at se mere til det mest professionelle tømrerfirma i Kolding.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Kolding Byg Tømrer & Snedker Forretning