Top 200 - byer  |  

BoligKolding

BoligKolding - Kolding

BoligKolding

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af BoligKolding

BoligKolding er en privat ejet virksomhed, der tilbyder personlig rådgivning i forbindelse med køb og salg af boliger beliggende i Kolding og omegn. Virksomheden drives af ejendomsmægleren, Erik, som har stor kendskab til køb og salg af boliger i Kolding. Han har et godt lokalkendskab og en god forståelse for boligbranchen i Kolding og omegn som specifikt område.
Hos BoligKolding er den personlige og nærværende rådgivning i centrum, når du skal have hjælp til køb og salg. Erik har et indgående kendskab til de overvejelser, man gør sig, når man vil sælge sin bolig – herunder både overvejelser vedrørende pris, annoncering og lignende. BoligKolding hjælper dig med at gøre dit salg synligt og gennemskueligt.
BoligKolding tilbyder både grundig rådgivning ved køb eller salg af bolig i Kolding. Du kan finde indbydende boliger på hjemmesiden. Du kan også altid benytte dig af BoligKoldings tilbud om en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Kontakt gerne BoligKolding ved enten at ringe på 75 52 24 24 eller sende en mail til 6000@boligkolding.dk.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du BoligKolding