Top 200 - byer  |  

Garnæs Bogholderi & Regnskab IVS

Garnæs Bogholderi & Regnskab IVS - Kolding

Garnæs Bogholderi & Regnskab IVS

Nøgleord

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Garnæs Bogholderi & Regnskab IVS

Styr på finanserne er essentielt i en virksomhed, stor som lille. Har du eller din virksomhed brug for assistance til at varetage bogholderiet? Så er det her Garnæs kan være behjælpelige. Garnæs Bogholderi & Regnskab drives af Henriette Garnæs, der tilbyder topprofessionel regnskabsstyring og bogføring i hele landet, dog særligt trekantsområdet omkring Kolding.

Henriette Garnæs har mange års økonomisk erfaring bag sig, og har bla. en uddannelse i økonomi og ressourcestyring, samt i HD i regnskab og økonomistyring. Inden Henriette grundlagde Garnæs i 2017 var hun Senior Financial Controller og Senior Business Consultant hos DONG. Varierende job og mangeårig erfaring har givet Henriette kompetencerne til at arbejde med programmer som E-conomic, NAV, Excel og mange flere. Lige meget hvilket system du bruger udformer Henriette en løsning, der passer din virksomheds ønsker og behov.

Garnæs varetager bl.a. debitorstyring, lønstyring, controlling og udarbejdelse af regnskaber og budgetter. Der faktureres én gang om måneden og prisen udregnes pr. påbegyndte time a 425 kr. stykket. Ved længerevarende vikariater ydes der 10% rabat.

Når du leder efter en udbyder af bogføring i Kolding eller resten af landet, håber vi, at du vil tænke på Garnæs. Du finder os i Kolding, nærmere bestemt Carl Plougs Vej 136. Har du spørgsmål, tilbyder jeg altid en 100% uforpligtende samtale. Ring eller skriv til mig på enten 93 84 11 41 eller kontakt@garnaes.com.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Garnæs Bogholderi & Regnskab IVS