Top 200 - byer  |  

Illuhair

Illuhair - Kolding

Illuhair

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Illuhair

Hårtab er for de fleste en uvelkommen og pinefuld oplevelse. Der knytter sig meget identitet til håret, og derfor kan det være traumatisk, når det pludselig falder af.

Døjer du med tyndt hår, høje tindinger, måne eller skaldethed? Så er det her Illuhair kommer ind i billedet. Illuhair er en virksomhed i Kolding og Grenå, hårtabsbehandling til kvinder og mænd.

Vi tager afstand til de mange kvaksalvere i hårtabsbranchen, og vi har derfor grundlagt Illuhair med den vision at skabe et ærligt, gennemsigtigt og professionelt alternativ.

Vi tilbyder SMP-behandling, der dækker over begrebet Scalp Micropigmentation. Behandlingen er en avanceret kosmetisk hovedbunds-pigmenteringsproces. der på den måde giver indtrykket af et fuldt sæt hår. Der er ikke tale om langt hår, men det der kan sammenlignes med en barberet hovedbund.

Scalp Micropigmentation henvender sig til mennesker der har måne, mennesker der er blevet hårløse pga. sygdom eller fordi de er genetisk disponeret for det. Vores behandling gør det også muligt at fjerne fokus fra skæmmende arvæv og at rette op på mislykkede SMP-behandlinger.

Ønsker du hårtabsbehandling i Århus eller Kolding? Så tilbyder vi hos Illuhair et godt alternativ til hårtransplantation i Århus. Vi holder til på på både Grenåvej 117 i Risskov og Bramdrupskovvej 20A i Kolding. For at bestille tid til en vejledende konsultation, kontaks Illuhair ved at sende en mail til info@illuhair.dk eller ved at ringe på telefon 28 26 00 83. Vi ser frem til at give dig følelsen af hår igen.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Illuhair