Top 200 - byer  |  

Weiles Fotografi / Billedkomponisten.dk

Weiles Fotografi / Billedkomponisten.dk - Københavns S

Weiles Fotografi / Billedkomponisten.dk

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Weiles Fotografi / Billedkomponisten.dk

Billedkomponisten har Søren Weile i spidsen som har flere års erfaring med at fange kundernes store øjeblikke i et billede. Han er utrolig engageret omkring sin branche og ser sine fotos som kunst.

Sørens fotostudie er placeret i København tæt på Københavns lufthavn. Billedkomponisten har i tidens løb arbejdet med mange former for fotografier heriblandt portrætter, reklame og industri billeder til mange forskellige danske virksomheder. Billedkomponisten tager derudover også billeder til private som ønsker sig portrætter, gruppefotografier og bryllupsbilleder.

Fotografen vil gerne tage et billede af kunden hvor vedkommende er i sit rette element og kan også fotografere uden for fotostudiet, hvis kunden har et sådan ønske. Fotograf Søren Weile vil til enhver tid vinkle og tænke kreativt, kunderne kan derfor forvente et højt kompetenceniveau, og samtidig kan kunderne mærke at fotografen har en stor passion for hans fag.

Du er altid velkommen til at se Sørens flotte fotografier på www.billedkomponisten.dk. Vil du gerne bestille en tid hos fotografen, kan du kontakte billedkomponisten på mail til mail@weilesfoto.dk eller ringe på telefon 26 73 22 08.

Weiles Fotografi / Billedkomponisten.dk
backersvej 121
2300, Københavns S
26732208
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Weiles Fotografi / Billedkomponisten.dk