Top 200 - byer  |  

Thirdhand Vintage

Thirdhand Vintage - København V

Thirdhand Vintage

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Thirdhand Vintage

Leder du efter vintage tøj? Interesserer du dig for bæredygtighed? Så er Thirdhand Vintage din nye vintage butik. Vi gør op med tekstilsindustriens overforbrug og dens brug-og-smid-væk model. Vi støtter op om genanvendelighed, så du kan gøre dine køb med god samvittighed - For vi tror på, at et stykke tøj kan gennemgå flere generationer.

Thirdhand Vintage har alt fra retro Levi’s denim til farverige tresser kjoler, og så har vi tøj til både kvinder og mænd. Du finder et selekteret mix fra hele verden, men især fra USA, hvor en del af vores tøj har sine rødder. Fælles for vores tøj er, at det er håndplukket kvalitetsvintage fra 50’erne og frem.

Teamet bag har stor erfaring med at udvælge unikke stilarter og spændende kvalitetsvarer fra både ind-og udland, hvilket genopliver gårsdagens trends. Hver enkelt vare er særligt udvalgt.

Kom og besøg os på Vesterbro, København, hvor du kan finde tøj fra tidligere tider. Vores butik er beliggende på Absalonsgade 30B. Du kan også finde os online, hvor vi har åbnet 24/7 på https://thirdhandvintage.com. Her uploader vi altid de nyeste fund og nye spændende items.

Har du nogle spørgsmål svarer vi hurtigst muligt. Fang os på telefon 23913424 eller på mail info@thirdhandvintage.com.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

Nørrebrogade 223, 5.Tv, 2200 København

Her finder du Thirdhand Vintage