Top 200 - byer  |  

RIB A/S

RIB A/S - København N

RIB A/S

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af RIB A/S

RIB er en international IT virksomhed, der fremstiller digitale og kvalitetsrige projektstyringsværktøjer til aktører i byggebrancen. Som global virksomhed er de førende leverandør, der designer og løbende udvikler software specialudviklet til byggebranchens krav og behov. Med kontor i København Ø i Danmark, har de i dag mulighed for at tilbyde IT-løsninger tilpasset de behov, den danske byggebranche står overfor.

Med over 800 projekter bag sig, har de en bred viden og erfaring, og er i dag den dominerende og førende leverandør af software til byggebranchen. Ud fra en vision om at skabe stor værdi for deres mange kunder tilbyder de ITWOfm samt IKT værktøjer, der gerne skal understøtte byggebranchens mange processer fra indledende design til udførelse og drift.

Projektweb er i dag en del af RIB, der internationalt formår at skabe nyskabende end-to-end værdi i værdikæden i byggebranchen. Har du brug for en anerkendt leverandør af specialudviklede projektstyringsværktøjer til byggebranchen, kan RIB’s forretningsmodel skabe synlige og værdiskabende resultater for dig.

Du kan finde yderligere information om RIB på deres hjemmeside www.rib-software.dk. Hvis du ønsker at kontakte RIB, kan du ringe på 35 24 52 50 eller pr mail til info@rib-software.dk.

RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N.
35 24 52 50
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du RIB A/S