Top 200 - byer  |  

Body Treatment IVS

Body Treatment IVS - KØBENHAVN N

Body Treatment IVS

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Body Treatment IVS

Ønsker du at foretage ændringer i din livsstil, og derved gå ned i vægt? Men har du brug for hjælp til at opnå disse mål? BodyTreatment er en virksomhed, der fremstiller individuelt udviklede vægttabsløsninger, som du let kan implementere i dit liv.

Vores speciale er individuelle kost- og træningsforløb, der enten varer 8, 12 eller 16 uger. Både lange og korte forløb styres af en personligt tilknyttet træner og tager udgangspunkt i dine ønsker og drømme.

Det unikke ved os er at kommunikation mellem os og dig udelukkende foregår over telefon eller via mail. Vi har nemlig erfaring med at vores kunder ikke har tid til at mødes ansigt-til-ansigt, og i stedet prioriterer hurtig og effektiv kontakt online.

Alle vores forløb omfatter en indledende samtale, hvor vi lærer dig at kende, en individuel kostplan, en motionsplan, en opskriftsamling, videoer med udvalgte øvelser, regelmæssige statussamtaler og en afsluttende samtale.

Få fornyet energi i din hverdag ved hjælp af vores online træningsprogram. I samarbejde hjælper vi dig mod de ændringer i din livsstil, som du sigter efter.

For mere information, ring på vores hovednummer 71 99 54 63 eller send os en besked via kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi glæder os til at påbegynde et forløb med dig.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Body Treatment IVS