Top 200 - byer  |  

SALT bar og restaurant

SALT bar og restaurant - København K

SALT bar og restaurant

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af SALT bar og restaurant

Midt i det centrale København K er SALT bar og restaurant beliggende, en nordisk og moderne restaurant, med køkkenchef Rasmus Møller Nielsen i spidsen.

Restauranten er lokaliseret i det flotte Admiral Hotel i et over 200 år gammelt pakhus, der med sin rige historie tilfører restauranten en unik stemning. I restauranten kan du nyde klassisk dansk mad, der er forsynet med fornyende smagsoplevelser. Gennem nye og moderne teknikker kombinerer restaurantens kokke med præcision tradition med nytænkning og tilfører det danske køkken nytænkende smage.

I den nordiske restaurant på Toldbodgade i centrum af København, kan du bestille små serveringer efter ønske eller få serveret en klassisk treretters menu. Hos SALT bar og restaurant har du dertil mulighed for at finde vinen til maden i deres åbne vinkælder, der byder på et bredt udvalg af vine der passer til enhver lejlighed.

Ønsker du at bestille et bord til en aften med moderne dansk mad i fokus, kan dette gøres ved online booking via hjemmesiden www.saltrestaurant.dk, ved at skrive en e-mail til info@salt.dk eller ringe direkte til restauranten på telefon 33 74 14 44.SALT bar og restaurant
Toldbodgade 24-28
1253 København K
33 74 14 44
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du SALT bar og restaurant

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information