Top 200 - byer  |  

Men's Room

Men's Room - København V

Men's Room

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Men's Room

Er professionel hudpleje også for mænd? Svaret er et rungende ja! At forkæle sig selv og sin hud er ikke forbeholdt damer. Men’s Room er en skønhedsklinik, der henvender sig til mænd og som siden 1989 har været mændenes favorit behandlingssted i København.

I Men’s Rooms lokaler på H.C. Andersens Boulevard 47 arbejder vi med hud- og kropspleje, tilpasset det maskuline køn. Men’s Rooms team af kompetente hudterapeuter, har en omfattende specialviden inden for maskulint tilpasset hudpleje.

Hos os er både indretningen og behandlingerne rettet mod mænd. Vores behandlere hjælper dig med at være den bedst mulige udgave af dig selv, velplejet og sund, dog uden parfume andre “pynteingredienser”.

Vores motto er “Hold det simpelt”, og du skal derfor ikke foretage dig andet end at læne dig tilbage og nyde behandlingen. Hos Men’s Room kan du bl.a. få foretaget afstressende ansigtsbehandling, hårfjerning og hånd- og fodpleje.

Alle behandlinger kan købes som gave eller gavekort. Ønsker du at forkæle en betydningsfuld mand i dit liv, så står vi hos Men’s Room klar til at hjælpe. Du kan både bestille tid eller købe gavekort via kontaktformularen på vores hjemmeside.

Har du brug for mere information maskulin hårfjerning, massage eller hudpleje så kontakt Men’s Room i dag på telefon 39 20 55 77 eller mail info@mensroom.dk. Vi ser frem til at se dig i vores klinik i København K på H.C Andersens Boulevard 47.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Men's Room