Top 200 - byer  |  

The Vietnamese

The Vietnamese - København K

The Vietnamese

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af The Vietnamese

Det autentiske vietnamesiske køkken er anerkendt som et af de sundeste i hele verden, udover at det selvfølgelig er både velsmagende og smukt. Drømmer du om en smagsprøve på den vietnamesiske gastronomi, der er lidt udover det sædvanlige? Så er vi hos The Vietnamese klar til at byde dig velkommen i vores vietnamesiske restaurant i København.

Vores team udgøres af 3 passionerede kokke, med hvert deres speciale. I Fællesskab fusionerer de den vietnamesiske madkultur med den danske, med et spændende og velsmagende resultat.

Vores filosofi er kun at bruge friske, økologiske råvarer til at lave lækker vietnamesisk mad i København. The Vietnamese er din guide til det vietnamesiske køkken - til rimelige priser.

Vi går højt op at anrette maden, så den fremstår smuk og appetitlig. Vores moderne lokaler leder tankerne mod den gæstfri og sprudlende ånd, som kendetegner den vietnamesiske kultur.

Vi er beliggende på Store Kongensgade 91, 1264 København K. Har du spørgsmål til vores menu eller vores vietnamesiske catering så tøv endelig ikke med at kontakte os via mail hello@thevietnamese.dk eller på vores hovednummer 25709191. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores vietnamesiske restaurant i København K.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

Sjælør Boulevard 32, st. th, 2450 København

Her finder du The Vietnamese