Top 200 - byer  |  

Bookidd

Bookidd - København K

Bookidd

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Bookidd

Er du ejer af en virksomhed, der tilbyder behandlinger som dine kunder skal bestille tid til, fx en frisør eller en akupunktør? Så er et velfungerende booking system alfa og omega!

---------------------------------------------------------------

"Er du ejer af en virksomhed, der tilbyder behandlinger som dine kunder skal bestille tid til, fx en frisør eller en akupunktør? Så er et velfungerende booking system alfa og omega!

Vores virksomhed, Bookidd, er et simpelt online bookingsystem, der er særligt udviklet til blandt andet kosmetologer, hypnotisører og zoneterapeuter. Fordelen ved Bookidd er, at oprettelsen kun tager et par minutter, og at systemet nemt kan tilkobles både din Facebook-profil og hjemmeside.

Nøgleordene for bookingsystemet er brugervenlighed og gennemsigtighed, og derudover er der ingen forpligtelser og du kan afmelde servicen når som helst. Bookidd tilbyder en gratis prøveperiode på 30 dage, så du kan se om bookingsystemet er noget for dig. Når prøveperioden ophører, koster vores bookingsystem 179 kr. om måneden.

Vil du vide mere om Bookidd, kan du se vores introvideoer på vores hjemmeside, eller tjekke vores supportside.

Vi har kontor på Wilders Plads 11b, 1403 København K, men vil du i kontakt med os bedes du til at sende en mail på support@bookidd.com eller give os et kald på +45 71 26 13 37.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

Istedgade 136 5 th, 1650 København
Farvergade 27, 1463 København

Her finder du Bookidd