Top 200 - byer  |  

Østerbro Dyreklinik

Østerbro Dyreklinik - København Ø

Østerbro Dyreklinik

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Østerbro Dyreklinik

På Østerbro Dyreklinik finder du et hold af engagerede dyrlæger, der dagligt arbejder for at give hunde og katte og deres ejere en omsorgsfuld behandling i deres klinik på Østerbro i København. I klinikken er kvalitet i behandlingerne i højsæde. Det er vigtigt for alle medarbejdere, at alle hunde og katte modtager en nænsom behandling og at ejerne kan mærke, at deres kæledyr er i gode hænder. Derfor har de altid hjertet med sig, når de tilser både hunde og katte i klinikken.

I klinikken på Østerbro kan hunde og katte få alle almindelig behandlinger fx sterilisering og kastrering og grundige tandrensninger hos din hund eller kat. Har din hund eller kat brug for større behandlinger, der kræver kirurgi, hjælper klinikkens medarbejdere meget gerne med en henvisning til dygtige kirurger. Du er dermed altid sikret den rette og bedste behandling af dit kæledyr.

Er du på udkig efter en dyrlæge i København, er Østerbro Dyreklinik et trygt valg.

Du er også meget velkommen til at kontakte klinikken, hvis du har spørgsmål eller gerne vil bestille en tid. Du kan ringe på telefon 32 21 00 21 eller skrive en mail til info@osterbrodyreklinik.dk. Ønsker du at læse mere om klinikken og deres behandlinger, kan du besøge deres hjemmeside.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Østerbro Dyreklinik