Top 200 - byer  |  

Hjørnegårdens Dyreklinik Aps

Hjørnegårdens Dyreklinik Aps - Kastrup

Hjørnegårdens Dyreklinik Aps

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Hjørnegårdens Dyreklinik Aps

Vi hos VET Gruppen har en forkærlighed for dyr. VET Gruppen råder over 3 moderne klinikker i Storkøbenhavn, i hvilke vi tilbyder kompetent dyrlægebehandling til alt fra marsvin til hunde.

Vores hold består af både dyrlæger og veterinærsygeplejersker med hver deres fokusområde. På denne måde er du sikret en professionel og behagelig behandling, lige meget om dit kæledyr skal neutraliseres eller ID-mærkes.

Når du besøger en af vores klinikker vil du opleve, at vi forsøger at skabe en behagelig stemning. Dit kæledyrs velvære er vores topprioritet.

Vores tre klinikker råder over nye operationsstuer med det nyeste udstyr samt behagelige indlæggelsesfaciliteter, så det er muligt for os at igangsætte behandlingsprocessen med det samme - hvis nødvendigt.

Vores tre klinikker har adresse i byerne Kastrup, Valby og Birkerød. Har du brug for mere information eller at bestille tid til dit kæledyr, så tag kontakt til VET Gruppen på en af vores tre mails eller på vores telefon 36 30 10 30. Er dit kæledyr for svagt til at komme til klinikken, kan vi også foretage hjemmekonsultationer for et ekstra beløb. Vi glæder os til at byde dig og dit kæledyr velkommen velkommen i en af VET Gruppens klinikker.

Valby dyreklinik ApS
Vigerslevvej 132
Valby 2500
36301030

Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Kastrupvej 243
Kastrup 2770
36301030
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Hjørnegårdens Dyreklinik Aps