Top 200 - byer  |  

Teknologi Ishøj

Teknologi indebærer alt, hvad vi bruger af mekaniske og elektroniske produkter i vores hverdag. Således kan du her finde inspiration til steder, hvor du kan købe og få fikset dine teknologiske apparater, det være mobiltelefonen, computeren, køkkenartiklerne, printeren, vaskemaskingen...

Teknologi indebærer alt, hvad vi bruger af mekaniske og elektroniske produkter i vores hverdag. Således kan du her finde inspiration til steder, hvor du kan købe og få fikset dine teknologiske apparater, det være mobiltelefonen, computeren, køkkenartiklerne, printeren, vaskemaskingen eller noget helt fjerde, både i husholdningen og i større sammenhænge såsom i firmaer og institutioner.

Vis mere

1 resultater for Teknologi

Københavns Erhvervsakademi i ISHOJ

Strandgården 21, 2635 ISHOJ
46 46 00 00

KEA udbyder videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau i tæt samarbejde med erhvervslivet. Uddannelser inden for BYG, DESIGN, DIGITAL og TEKNIK på erhvervsakademi-, og bachelorniveau. KEA leder efter profiler, der kan og ...

baeredygtighed, bygningskonstrukt?r, design, digital

Fandt du den rigtige blandt de 1 udbyder af teknologi ? Er du også udbyder af teknologi og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Ishøj under kategorien teknologi. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori teknologi i Ishøj på Firmavejviser Ishøj. I øjeblikket er én virksomhed registreret i firmavejviser Ishøj i følgende kategori: teknologi.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information