Top 200 - byer  |  

Dansk Tæppe- og Gulvservice

Dansk Tæppe- og Gulvservice - Ishøj

Dansk Tæppe- og Gulvservice

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Dansk Tæppe- og Gulvservice

Dansk Tæppe- & Gulvservice er et firma, der blev grundlagt i 1993 med speciale i gulvbelægning, og de har lige siden leveret kvalitetsgulvtæpper til kunder i Storkøbenhavn og resten af Sjælland. I deres daglige virke har de altid fokus på at være den foretrukne tæppevirksomhed for såvel private boligejere som store virksomheder og institutioner. Uanset opgavens omfang er ambitionen at yde deres bedste service og levere et flot resultat, som hver enkelt kunde er tilfreds med.

De har et bredt sortiment af kvalitetsgulvtæpper, der kan imødekomme de fleste efterspørgsler. De kan således tilbyde deres kunder linoliumsgulve til løse gulvtæpper for enhver smag.

Det er desuden altid muligt at modtage rådgivning i forbindelse med et tæppekøb, hvor der kan vejledes i forhold til tæppernes æstetiske udtryk og deres slidstyrke. Vil du gerne have en ide om, hvordan forskellige tæpper vil tage sig ud i dit hjem eller i virksomheden, kan du få visit af deres tæppebus, der kører ud på lokationen med et stort udvalg af gulvtæpper.

Er du på udkig efter ny gulvbelægning, er du altid velkommen til at kontakte medarbejderne hos Dansk Tæppe & Gulvservice. De kan kontaktes på telefon 20642424 eller via mail til info@danskgulv.dk. På deres hjemmeside http://danskgulv.dk kan du læse mere om deres produkter og service.

Dansk Tæppe- & Gulvservice
Birkevej 2 B
2635 Ishøj
20 64 24 24
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Dansk Tæppe- og Gulvservice

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information