Top 200 - byer  |  

Udvikling Holbæk

6 resultater for Udvikling

Programpartner ApS i Holbæk

Idunsvej 22, 4300 Holbæk
30 24 20 50

ProgramPartner udvikler IT-løsninger baseret på Microsoft Dynamics NAV (Navision), Microsoft .NET og SQL, samt er ekspert i EDI og XML integration.

c#, edi, edifact, programpakker

Alccor i Holbæk

Tveje-Merløse 1D, 4300 Holbæk
27 21 53 70

Annette La Cour, Coaching og Rådgivning. Alccor er et Coaching og rådgivningsfirma, der blandt andet tilbyder coaching til privatpersoner samt coaching til ledere, medarbejdere og teams - i private og offentlige organisationer.

alccor, coach, coaching, eksamensangst

Happypeople.DK I/S i Holbæk

Guredevej 27, 4300 Holbæk
40 74 81 85

HAPPY PEOPLE formidler og organiserer personlig udvikling, psykoterapi, personaleudvikling og personalepleje. Vi har samlet en række erfarne og veluddannede fagpersoner, som vi med glæde kan anbefale. Med fokus på dit/jeres behov finder vi sammen ud af ...

afspaending, coaching, familieterapi, healing

Steinlein i Holbæk

Trudsvej 7, 4300 Holbæk
40 76 07 67

Vi arbejder med forandring og udvikling af mennesker og organisationer. Bevidsthed om det tydelige og praktiske lederskab med fokus på mål og resultater.

coaching, forandring, foretningsudvikling, hr

Fandt du den rigtige blandt de 6 udbydere af udvikling ? Er du også udbyder af udvikling og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Holbæk under kategorien udvikling. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori udvikling i Holbæk på Firmavejviser Holbæk. I øjeblikket er 6 virksomheder registreret i firmavejviser Holbæk i følgende kategori: udvikling.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information