Top 200 - byer  |  

Uddannelse Holbæk

Er det tid til en ny start? Statistikket påstår at vi foretager i gennemsnit 5 karrieskift i løbet af vores liv, så lad dig ikke gå på af trangen til at påbegynde en ny uddannelse og et nyt livseventyr. Her kan du finde introducerende vejledning om hvordan du kan planlægge...

Er det tid til en ny start? Statistikket påstår at vi foretager i gennemsnit 5 karrieskift i løbet af vores liv, så lad dig ikke gå på af trangen til at påbegynde en ny uddannelse og et nyt livseventyr. Her kan du finde introducerende vejledning om hvordan du kan planlægge starten på din nye liv, samt finde vej mellem både ungdomsuddannelser, kurser, universiteter, højskoler, samt korte og længere videregående uddannelser inden for alle slags fag. Husk at det også er muligt at tage til udlandet for at blive klogere på sig selv og verden omkring sig.

Vis mere

17 resultater for Uddannelse

Kunsthøjskolen i Holbæk

LADEGÅRDSALLEEN 5B, 4300 Holbæk
59 43 18 88

Kunsthøjskolen i Holbæk tilbyder et af landets fremmeste kunstfaglige undervisningsmiljøer inden for billedkunst, design, arkitektur, smykker og keramik.

regering, samfund, uddannelse, undervisning

Stenhus Gymnasium og Hf i Holbæk

STENHUSVEJ 20, ANDEN BYGN, 4300 Holbæk
59 43 64 65

Stenhus Gymnasium & HF - få en ungdomsuddannelse på et af landets største gymnasier. Vi tilbyder gode faciliteter, dygtige lærere og mange forskellige studieretninger

badminton, basket, basketball, basketcollege

Holbæk Kommune i Holbæk

Ladegårdsalleen 11, 4300 Holbæk
72 36 84 40

Holbæk Kommunes hjemmeside indeholder information til dig, som bor i kommunen. Du finder selvbetjening og alt om kultur, politik og meget andet.

regering, samfund, uddannelse, undervisning

Fandt du den rigtige blandt de 17 udbydere af uddannelse ? Er du også udbyder af uddannelse og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Holbæk under kategorien uddannelse. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori uddannelse i Holbæk på Firmavejviser Holbæk. I øjeblikket er 17 virksomheder registreret i firmavejviser Holbæk i følgende kategori: uddannelse.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information