Top 200 - byer  |  

Moebler Holbæk

Trænger du til nye møbler og andet boligtilbehør fra danske såvel som internationale designere, moderne såvel som klassiske, behøver du ikke bruge timer på at køre rundt og finde den rigtige butik; brug denne vejvisere til at blive klogere om udsalg/lagersalg, specialister,...

Trænger du til nye møbler og andet boligtilbehør fra danske såvel som internationale designere, moderne såvel som klassiske, behøver du ikke bruge timer på at køre rundt og finde den rigtige butik; brug denne vejvisere til at blive klogere om udsalg/lagersalg, specialister, priser, sortiment osv., før du beslutter dig for det helt rigtige sted at tage hen i lokalområdet. Husk at de fleste virksomheder tilbyder transport/levering, også af større møbler såsom senge og sofaer. Billige møbler behøver ikke være uden kvalitet; læs blot hvad andre brugere har at sige om deres oplevelser.

Vis mere

4 resultater for Moebler

Vestergaard Møbler, Holbæk ApS i Holbæk

TÅSTRUPHØJ 46, 4300 Holbæk
59 45 45 45

Designermøbler i 85 år. Vi slog dørene op til den første butik i 1924. Siden da har meget ændret sig, men vores kerneværdier om god service og kvalitet i produktudvalget har vi holdt ved. Derfor kan vi endnu den dag i dag byde vores kunder velkommen til ...

m?belforretninger, m?bler, detail, m-belforretninger

Jysk A/S i Holbæk

Frejasvej 22, 4300 Holbæk
70 80 81 82

I JYSK finder du altid et godt tilbud på alt til boligen. Se vores udvalg af madrasser, dyner, puder, møbler og havemøbler og køb online i dag på JYSK.dk.

detail, indretning, m?belforretninger, m?bler

Fandt du den rigtige blandt de 4 udbydere af moebler ? Er du også udbyder af moebler og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Holbæk under kategorien moebler. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori moebler i Holbæk på Firmavejviser Holbæk. I øjeblikket er 4 virksomheder registreret i firmavejviser Holbæk i følgende kategori: moebler.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information