Top 200 - byer  |  

Opholdssted for unge med lettere autisme

Opholdssted for unge med lettere autisme - Holbæk

Opholdssted for unge med lettere autisme

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Opholdssted for unge med lettere autisme

Vi er et opholdssted og bosted for unge, der har eksisteret siden år 2000. Vi er centralt beliggende i Holbæk med transport- og indkøbsmuligheder lige om hjørnet.

Vi har igennem årene gode erfaringer og resultater med at guide unge videre i livet, så de blive klar til at bo i egen bolig og få uddannelse og job.

Det er sagsbehandleren i den kommune, hvor den unge bor, der skal tage stilling til, om den unge kan bo på Rosenvænget. Så henvend jer til kommunen eller ring til os.

De unge, der bor på Rosenvænget er selvfølgelig forskellige. Fælles for dem er dog, at de ikke er klar til at bo i egen bolig. Vi har unge, der ikke længere kunne bo hjemme, da både den unge og forældrene syntes, det hele var gået i “hårdknude”. Der bor f.eks. unge som har brug for struktur og støtte, hvis de skal tage en uddannelse. De unge der flytter ind, skal kunne profitere af et normalt miljø, hvor forandring sker via samtale og samvær. De skal have lyst til at arbejde med sig selv og være klar til at bruge de voksne på Rosenvænget. Når man bor på Rosenvænget skal man være i gang med uddannelse, arbejde eller beskæftigelse. For de unge hvor det er svært at komme i gang, vil Rosenvænget sørge for støtte og vejledning.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Opholdssted for unge med lettere autisme