Top 200 - byer  |  

Beauty by Brix

Beauty by Brix - Højbjerg

Beauty by Brix

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Beauty by Brix

I Højbjerg nær Århus ligger skønhedsklinikken Beauty by Brix, der er eksperter i vippebehandlinger. Med mange års erfaring og et stort engagement tilbyder de kvalitetsbehandlinger. Med stor omhu og en rolig hånd, skaber de et resultat, som du bliver tilfreds med.

Alle medarbejdere hos by Brix gennemgår løbende efteruddannelser for altid at være førende inden for deres behandlinger. De ønsker altid at du får den bedste behandling i klinikken, og derfor forbedre de konstant deres teknikker, som sikrer et smukt resultat.

I deres klinik ved Århus tilbyder de blandt andet single eyelash extension såvel som eyelash lift. Derudover er det også muligt at komme på kursus og blive certificeret vippetekniker. Her lærer du alle teknikker inden for faget og bliver dygtiggjort til at kunne foretage egne eyelash extentions og lifts.

På deres hjemmeside kan du læse mere om deres behandlinger og kurset - besøg siden på www.beautybybrix.dk. Vil du gerne bestille en tid i klinikken eller har du spørgsmål til deres ydelser, kan du altid kontakte dem telefonisk på 22 58 08 40 eller skrive en mail til info@beautybybrix.dk. Det er desuden også muligt at booke en tid online via hjemmesiden.

Amalie Brix Hvid
Oddervej 53
8270 Højbjerg
22 58 08 40
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Beauty by Brix