Top 200 - byer  |  

Køreskolen Route 3400

Køreskolen Route 3400 - Hillerød

Køreskolen Route 3400

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Køreskolen Route 3400

Route 3400 er en mindre køreskole med beliggenhed i Hillerød der har kørelæreren Martin Sander i spidsen. Omdrejningspunktet for undervisningen er at give alle elever en tilpasset undervisning, der både er lærerig og interessant. Derfor foregår undervisningen også altid i mindre hold på 6-9 elever, så underviseren kender sine elever og altid ved, hvordan det går for eleverne enkeltvis. På den måde kan de sikre, at hver enkelt elev kommer trygt og godt igennem forløbet.

Hos Route 3400 mener de, at det skal være et godt forløb for eleven indtil de har deres kørekort fra skolen i Hillerød. Det skal både være rart i teorilokalet og i trafikken. Derfor får du altid den samme underviser i teori og i bilen, der kender dig, og derfor også ved, hvad du har brug for. Det skal gerne sikre, at du kommer godt i mål.

Skal du til at finde en køreskole i Hillerød, er du altid velkommen til at kontakte Route 3400. Martin Sander modtager gerne nye elever og glæder sig altid til at få eleverne sikkert i mål med deres nye kørekort. Du kan altid kontakte køreskolen på 22 28 34 00 eller pr. mail til info@route3400.dk. Besøg også hjemmesiden www.route3400.dk og læs mere om skolen og find alt praktisk information.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Køreskolen Route 3400