Top 200 - byer  |  

Sallingboe ApS

Sallingboe ApS - Herlev

Sallingboe ApS

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Sallingboe ApS

Har du brug for rengøring og service?

Sallingboe er en familieejet virksomhed, der tilbyder rengøring og ejendomsservice. Vores team har løst opgaver i vores fag i flere årtier. Vi har base i Herlev, hvorfra vi løser opgaver på vegne af kunder på hele Sjælland.

Sallingboe har mange professionelle kræfter, da Sallingboes hold er rutinerede medarbejdere med flere kvaliteter. Vi kan således håndtere de fleste opgaver for både privatpersoner og virksomheder inden for vores fag.

Vores team tilbyder rengøring af alle slags lokaler som for eksempel bilforhandlere, cateringfirmaer og industrikøkkener. Sallingboe hjælper også med serviceopgaver såsom trappevask, gartnerservice samt snerydning. Kan Sallingboe også gøre en forskel for dig?.

Ring til Sallingboe i dag - få et tilbud

Sallingboes ydelser er karakteriseret som at være kundeorienteret, da vi som partner går ind og hjælper dig ud fra dine behov. Og således løser de udfordringer du som erhvervsdrivende eller privat står ansigt til ansigt med.

Vi tilbyder af den grund en skræddersyet pakke, hvor du som kunde selv bestemmer, hvilke opgaver, du ønsker vores hjælp til.

Ring til os med det samme, hvis du vil høre om priserne for en unik løsning.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Sallingboe ApS