Top 200 - byer  |  

Bekan Ejendomsservice

Bekan Ejendomsservice - Herlev

Bekan Ejendomsservice

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Bekan Ejendomsservice

Hos Bekan Ejendomsservice er det vigtigste for os altid at levere vores bedste service for vores kunder. Uanset hvilken opgave, vi skal løse for dig, vil vores kvalificerede medarbejdere altid yde den bedst mulige service.

Vi har mange forskellige kunder, heriblandt private, foreninger, institutioner og industri- og erhvervsvirksomheder. Uanset størrelsen vil vi sørge for, at vi yder en service, som I vil være tilfredse med. Det er en tillidssag at uddelegere ansvaret for rengøring og andre serviceydelser til en virksomhed, og derfor har vi altid i sinde at gøre arbejdet, så I bliver tilfredse. Tilfredse kunder er vores levebrød, og derfor går vi op i at efterlade et ensartet og flot resultat hver gang.

Skal vi lave en specifik plan for jeres virksomhed, er vores medarbejdere yderst fleksible, og vi sammensætter gerne en plan, der matcher jeres behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan henvende dig telefonisk på 23 70 00 82, skrive på mail til cp.bekan@live.dk eller benytte vores kontaktformular på vores hjemmeside be-kan.dk.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Bekan Ejendomsservice