Top 200 - byer  |  

Sport Helsingør

Sport skal være en sjov og givende oplevelse med den bedre form og sundhed som ekstra bonus. Oplev idrætscentre og sportsfaciliteter, du endnu ikke anede råd om, ved hjælp af dette overblik over muligheder for forskellige former for idrætsudøvelse i dit lokalområde. Om du...

Sport skal være en sjov og givende oplevelse med den bedre form og sundhed som ekstra bonus. Oplev idrætscentre og sportsfaciliteter, du endnu ikke anede råd om, ved hjælp af dette overblik over muligheder for forskellige former for idrætsudøvelse i dit lokalområde. Om du er til fodbold, badminton, aerobic, crossfit, spinning, eller noget helt andet, kan du være sikker på at finde muligheder for at dyrke den sportsgren, du kunne tænke dig, uden at være tvunget til at køre langt. Tøv ikke med at kontakte de forskellige fakulteter for nærmere oplysninger.

Vis mere

16 resultater for Sport

The Sport Society i Helsingør

Belvederevej 8 B, 3000 Helsingør
28 86 80 09

Vi tilbyder svømmeundervisning til 2-årige, og opefter, i Helsingør svømmehal hver lørdag fra kl. 16:00 til 20:00, samt vandpolo, vandaerobic, ekstremsvømning

helsingør, lære at svømme, nordsjælland, svømmeundervisning

Obi Sport A/S i HELSINGOR

Prøvestensvej 22, 3000 HELSINGOR
22 74 97 49

Leverandører af forretninger-for-sportsvarer-og-cykler i HELSINGOR

forretninger-for-sportsvarer-og-cykler, sport-og-fritid-artikler-og-beklaedning-detail

Obi Sport A/S i HELSINGOR

Stürups Plads 1, 3000 HELSINGOR
49 26 20 48

Leverandører af sejlsport i HELSINGOR

sejlsport, forretninger-for-sportsvarer-og-cykler, sejlsport, vandsport-og-undervandssport-materiale-og-udstyr-detail

Modest Sport ApS i HELSINGOR

Energivej 27, 3000 HELSINGOR
49 75 96 60

C2Shop| rette sted for køb af Concept 2 romaskiner | verdens bedste romaskine, Concept 2 Skierg skimaskine, Dreissigacker årer, Nielsen Kellerman produkter.

dreissigacker-oars, roergometer, romaskine, romaskiner

Fandt du den rigtige blandt de 16 udbydere af sport ? Er du også udbyder af sport og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Helsingør under kategorien sport. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori sport i Helsingør på Firmavejviser Helsingør. I øjeblikket er 16 virksomheder registreret i firmavejviser Helsingør i følgende kategori: sport.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information