Top 200 - byer  |  

PEPworldwide A/S

PEPworldwide A/S - Helsingør

PEPworldwide A/S

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af PEPworldwide A/S

PEPworldwide er en verdensomspændende organisation, der hjælper virksomheder med at skabe mere effektive arbejdsgange i både Danmark og udlandet. Deres speciale er at hæve resultater i virksomheder ved at få arbejdsrutiner til at forløbe bedst muligt igennem veldokumenterede metoder.

Deres metode består af et personligt effektivitetsprogram, der er tilpasset den givne virksomhed og hver enkelt medarbejder. Med programmet har de særligt fokus på at højne produktivitetsniveauet for alle medarbejdere. Programmet sikrer, at medarbejderne får frigivet tid, så de kan fokusere på personlig udvikling, nå deres enkelte målsætninger og deres hovedopgave i dagligdagen.

Med over 25 års erfaring er PEPworldwide førende inden for effektivisering både personligt og for den samlede virksomhed. I deres mange år inden for branchen er det blevet synligt, at PEP er en virksningsfuld metode til at højne effektiviseringen blandt medarbejdere. Og mindst lige så vigtigt øger den også medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen, fordi den skaber balance mellem livet og arbejdslivet, giver plads til løbende faglig udvikling og giver medarbejderne mulighed for at udvikle evner og ambitioner.

Hvis du gerne vil læse mere om PEPworldwide, kan du finde mere information på hjemmesiden http://pepworldwide.dk. Du kan komme i kontakt med PEPworldwide på telefon 49 25 14 94 eller sende en mail til kontakt@pepworldwide.dk.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du PEPworldwide A/S